Libnet.ro
UNICEF

22:15

Varna Retur

Libnet Ro
Bilete ieftine la tren pentru o destinatie mult ravnita. Anuntul facut de CFR

Bilete ieftine la tren pentru o destinatie mult ravnita. Anuntul facut de CFR

CFR a facut anuntul! Romanii vor beneficia de o legatura directa intre Bucuresti si o destinatie mult ravnita. Astfel, in perioada 14 iunie 14 octombrie 2-24, trenul international Romania va oferi zilnic o legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur, conform anuntului facut de CFR Calatori. Acest tren .

Curse cu trenul din Bucuresti spre Turcia si Bulgaria, zilnic din luna iunie. Cat vor costa biletele

In perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic, legatura directa intre Bucuresti si IstanbulHalkali, Varna, Sofia si retur. Care este pretul biletelor din Romania in Bulgaria .

Din iunie circula trenurile directe catre Istanbul, Varna si Sofia. Cat costa biletele si cat de lunga este calatoria

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur. Drumul este lung din cauza stationarilor la vama si a vitezelor mici. Trenurile opresc in foarte multe statii din Bulgaria.

Tren direct din Bucuresti catre Istanbul, Sofia si Varna dinvara 2024.Biletele au fost puse la vanzare |Anuntul facut de CFR

In perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur, informeaza CFR Calatori.

Trenul international Romania va circula zilnic intre Bucuresti si IstanbulHalkali, Varna, Sofia si retur. Care sunt tarifele

In perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur. Biletele spredinspre aceste destinatii sunt deja puse in vanzare.

Apare un nou tren care leaga Bucurestiul de Istanbul: un bilet la cuseta costa 56 euro

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur. Biletele spredinspre aceste destinatii sunt deja.

Cu trenul in Turcia sau Bulgaria: cat dureaza calatoria si cat costa un bilet la CFR Calatori

CFR Calatori informeaza ca, in aceasta vara, pasagerii vor avea zilnic legaturi directe de la Bucuresti catre IstanbulHalkali, Sofia, Varna si retur.

Trenuri estivale zilnice intre Bucuresti si Istanbul, Sofia sau Varna. Cat costa biletele si care este orarul de trafic

CFR Calatori a lansat legaturile feroviare estivale directe de la Bucuresti catre IstanbulHalkali, Sofia, Varna si retur, iar cel mai scump bilet, cel pentru Istanbul, este unul in vagon cuseta, deoarece durata calatoriei nu este de neglijat 19 ore.

Anunt important facut de CRF Cat costa biletele de tren catre Instanbul, Sofia sau Varna si retur

Cei care isi doresc sa plece in vacanta cu trenul trebuie sa stie ca, in aceasta vara, vor fi rute directe de la Bucuresti catre IstanbulHalkali, Sofia, Varna si retur. Afla cat costa biletele si pana cand vor circula trenurile. Anuntul facut de CFR. Cat costa trenurile catre destinatii precum Instanbul, Sofia sau Varna .

CFR Calatori anunta trenuri directe catre Turcia si Bulgaria. Cat vor costa calatoriile

CFR Calatori informeaza, joi, ca in perioada 3 iunie 3 octombrie 2022, pasagerii vor avea zilnic legaturi directe de la Bucuresti catre Turcia HalkaliIstanbul) si Bulgaria Sofia, Varna) si retur.

CFR introduce trenuri directe catre Istanbul, Varna si Sofia. Bucuresti Varna (359 de km) in 9 ore

Pasagerii vor avea zilnic legaturi directe de la Bucuresti catre HalkaliIstanbul, Sofia, Varna si retur, in perioada 3 iunie 3 octombrie 2022. Trenul catre HalkaliIstanbul va avea in compunere un vagon cuseta, iar trenul catre Varna sau Sofia va avea in compunere doua vagoane clasa. O calatorie de la Bucuresti Nord la HalkaliIstanbul sau retur) costa 53,2 euro la vagon cuseta cu 4 locuri.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )