Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Vasile Costiuc, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Vasile Costiuc, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile

Presedintele Partidului Democratia Acasa, Vasile Costiuc si fostul primar de Durlesti Veaceslav Nedelea, cercetati in dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durlesti, au fost plasati in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost adoptata de catre magistratii Judecatoriei Chisinau, sediul Ciocana, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un profesor si o educatoare, arestati pentru 30 de zile in cazuri de agresiuni sexuale, in Suceava

Un profesor de 59 de ani si o educatoare de 52 de ani au fost arestati pentru 30 de zile pentru agresiuni sexuale asupra unor elevi si prescolari, in Suceava. Potrivit IPJ Suceava, este vorba de doua cazuri distincte. in primul dintre acestea, un profesor de 59 de ani este acuzat ca ar fi facut .

Vasile Costiuc a declarat greva foamei dupa ce a fost retinut pentru 72 de ore

Liderul Partidului Democratia Acasa, Vasile Costiuc, a declarat greva foamei. Informatia a fost difuzata de avocatul lui Vasile Costiuc, intr-un video publicat pe pagina de Facebook a partidului, dupa ce a iesit din sediul Centrului National Anticoruptie, unde se afla clientul sau, transmite IPN.

Exponenti ai Partidului Democratia Acasa: Retinerea lui Vasile Costiuc este un abuz

Asupra presedintelui Partidului Politic Democratia Acasa, Vasile Costiuc, a fost comis un abuz. Condamnam si ne exprimam dezacordul cu actiunile abuzive ale reprezentantilor CNA si Procuraturii Anticoruptie la adresa lui Vasile Costiuc.

Vasile Costiuc, retinut in dosarul instrainarii terenurilor la Durlesti VIDEO

Presedintele Partidului Democratia Acasa si activistul civic Vasile Costiuc a fost retinut in aceasta dimineata, pentru 72 de ore, de catre ofiterii Centrului National Anticoruptie. in momentul retinerii, acesta a intrat intr-un live pe Facebook, in care un reprezentant CNA ii prezinta ordonanta de retinere si il informeaza ca poate sa-si sune avocatul. Acesta i-a mai spus ca, daca imaginile video vor ajunge in presa, va raspunde penal.

Procurorii i-au inaintat invinuirea lui Vasile Costiuc

Procurorii le-au inaintat invinuirile celor trei retinuti in dosarul terenurilor de la Durlesti - Vasile Costiuc liderul Partidului Democratia Acasa), Veaceslav Nedelea fost primar de Durlesti) si Diana Crudu fiica ex-primarului). Procurorii cer mandate de arestate pe numele acestora.

Marian Vanghelie, fratele sau si mai multi functionari de la Primaria Sectorului 5 au fost retinuti dupa audierile de la DNA. Se va propune arestarea preventiva pentru 30 de zile

Marian Vanghelie, fratele sau si mai multi functionari de la Primaria Sectorului 5 al Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca vineri sa fie dusi in fata magistratilor cu propunere de arestare .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,166 seconds )