Libnet.ro
carturesti.ro

14:45

VASILE DINCU: Armata romana, cea mai avansata componenta de modernitate in societatea noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VASILE DINCU: Armata romana, cea mai avansata componenta de modernitate in societatea noastra

Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, afirma ca Armata romana este cea mai avansata componenta de modernitate din societatea romaneasca, acest lucru fiind, in opinia sa, datorat calitatii de membru NATO pe care o are Romania. continuă pe Ziarul Bursa

VASILE DINCU: Armata romana, cea mai avansata componenta de modernitate in societatea noastra

Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, afirma ca Armata romana este cea mai avansata componenta de modernitate din societatea romaneasca, acest lucru fiind, in opinia sa, datorat calitatii de membru NATO pe care o are Romania.

VASILE DINCU: Ne-ar placea ca intreg statul roman sa fie la nivelul la care se afla institutia militara

Senatorul PSD Vasile Dincu, propus pentru functia de ministru al Apararii, a afirmat la audierile din Parlament, ca i-ar placea ca statul roman sa fie la nivelul la care se afla institutia militara nationala in prezent.

Vasile Dincu: Au ramas putine repere de incredere in societatea romaneasca. Exemplul pe care Armata l-a dat in aceasta pandemie este unul foarte bun

Vasile Dincu a preluat vineri, oficial, Ministerul Apararii de la predecesorul sau, premierul Nicolae Ciuca. in cadrul ceremoniei, Dincu l-a feliccitat pe Nicolae Ciuca de preluarea mandatuluid e sef al Guvernului: Ma bucur ca unul .

Nicoale Ciuca, la preluarea mandatului de ministru al Apararii de catre Vasile Dincu: Ma despart de institutia care a fost a doua familie pentru mine

Prim-ministrul Nicolae Ciuca a participat vineri la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Apararii de catre Vasile Dincu. in cadrul ceremoniei, Nicolae Ciuca a spus ca Armata a reprezentat a doua familie si .

VIDEO Vasile Dincu a preluat, oficial, Ministerul Apararii. Elogii pntru Ciuca: Ma bucur ca unul dintre cei mai importanti generali ai armatei romane preia conducerea societatii noastre

Vasile Dincu PSD) a preluat vineri, oficial, Ministerul Apararii de la predecesorul sau, premierul Nicolae Ciuca, pe care l-a elogiat: Ma bucur ca unul dintre cei mai importanti generali ai armatei romane preia conducerea societatii noastre. Este un moment important.

Preluarea mandatului de ministru al Apararii de catre Vasile Dincu. Ciuca: Astazi ma despart de institutia care a fost a doua familie pentru mine |VIDEO

Premierul Nicolae Ciuca, fost ministru al Apararii, a declarat vineri, la ceremonia de preluare a conducerii ministerului de catre Vasile Dincu, ca se desparte de institutia care a fost a doua familie pentru el. Succesorului sau la MApN, Vasile Dincu l-a elogiat pe Ciuca, spunand ca va prelua toate proiectele pe care le are MApN si dand asigurari ca va avea un mandat sub semnul continuitatii.

Nicolae Ciuca i-a predat mandatul de ministru al Apararii lui Vasile Dincu

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, astazi, la ceremonia de predare a mandatului de ministru al Apararii catre Vasile Dincu, faptul ca momentul marcheaza despartirea de a doua familie.

Regatul Unit a avut cea mai slaba luna octombrie din 1956 incoace la capitolul productie auto

Luna trecuta in Regatul Unit au fost produse 65. 000 de masini noi, cea mai slaba valoare pentru octombrie din ultimii 65 de ani, arata datele Society of Motor Manufacturers and Traders SMMT). De vina a fost in mare parte criza semiconductorilor auto, dar si faptul ca Honda a incetat productia in iulie.

Ce se va intampla daca Nicolae Ciuca vrea sa demita un ministru PSD? Vasile Dincu: Propunerea trebuie sa treaca prin anumite instante ale coalitiei

Premierul guvernului de coalitie PSD-PNL-UDMR nu va putea sa demita un ministru fara sa discute propunerea in coalitie si sa aduca argumente, explica presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Aceste lucruri vor fi stipulate intr-un regulament de functionare a coalitie care urmeaza sa fie elaborat, a mai precizat social-democratul, care este propunerea de ministru al Apararii Nationale.

Cum comenteaza Vasile Dincu numirea sa in functia de ministru al MApN. Oficialul PSD nu are experienta in structurile militare

Marti, 23 noiembrie, Vasile Dincu a vorbit pentru B1 TV, in emisiunea Actualitatea, despre organizarea viitoarei aliante de guvernare, respectiv a comentat pe marginea controverselor legate de numirea sa in functia de ministru la Aparare.

watchshop.ro

actualitate, 14:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1855 seconds )