Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Veste buna de la meteorologi! Alina Serban: De saptamana viitoare, temperaturile vor fi in crestere

Antena3 Antena3,
Veste buna de la meteorologi! Alina Serban: De saptamana viitoare, temperaturile vor fi in crestere

Desi Romania este sub cod portocaliu in zece judete si in municipiul Bucuresti de ploi si frig pana sambata la pranz, vremea se va incalzi de duminica. continuă pe Antena3

Seful Pentagonului va vizita Romania saptamana viitoare

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, va vizita Georgia, Ucraina si Romania saptamana viitoare, inainte de a participa la reuniunea ministrilor apararii din NATO, la Bruxellesul, potrivit Digi24.

OMS da o veste buna. Tratamentul care poate fi o arma impotriva covid-19

Organizatia Mondial a Sanatatii vine cu o veste buna despre un tratament care poate fi o arma impotriva covid-19. Medicamentul care poate reduce riscul de deces si spitalizare in cazurile de covid Potrivit unui studiu, tratamentul propus de compania Merck poate reduce cu 50% riscul de spitalizare si deces in cazurile de covid-19. Pastila anti .

Veste buna pentru Spitalul Municipal din Hunedoara. A primit un computer tomograf (CT) nou, in valoare de 835.000 de euro

Incepand de marti, Spitalul Municipal dr. Alexandru Simionescu detine un computer tomograf nou, in valoarea de 835. 000 de euro. Echipamentul este unul dintre cele mai performante din tara. Computer tomograf pentru Spitalul Municipal din Hunedoara Noul CT a fost achizitionat cu ajutorul unui proiect cu finantare europeana nerambursabila, in valoare de 2 milioane de euro.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19. Ce tratament se va distribui spitalelor

Unitatile sanitare cu paturi care au solicitat Remdesivir vor primi marti acest medicament pentru tratarea pacientilor cu forme medii de COVID-19, a informat Ministerul Sanatatii. Maine, 12 octombrie 2021, un numar de 24. 160 de flacoane de Remdesivir vor fi distribuite unitatilor sanitare cu paturi care au solicitat acest medicament pentru tratarea pacientilor cu forme medii .

Secretarul american al Apararii - in vizita in Romania, saptamana viitoare

Secretarul american al Apararii, Lloyd J. Austin III, va vizita tara noastra saptamana viitoare, informeaza Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Seful Pentagonului va vizita Romania saptamana viitoare

Seful Pentagonului, Lloyd J. Austin III, va vizita Romania saptamana viitoare, anunta Ambasada SUA la Bucuresti. Romania este singura tara membra NATO din cadrul turneului care se incheie cu participarea secretarului apararii la reuniunea ministrilor .

Marcel Ciolacu: in vreme ce ei cauta majoritati iluzorii de guvernare, PSD va construi saptamana viitoare o majoritate concreta pentru a trece prin Parlament plafonarea preturilor la energie si gaze

Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat ca PSD va construi saptamana viitoare o majoritate concreta pentru a trece prin Parlament plafonarea preturilor la energie si gaze, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. Saracie, Frig si .

Marcel Ciolacu: PSD va construi saptamana viitoare o majoritate concreta pentru a trece prin Parlament plafonarea preturilor la energie si gaze

Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca PSD va construi saptamana viitoare o majoritate concreta pentru a trece prin Parlament plafonarea preturilor la energie si gaze. Saracie, Frig si Foame .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )