Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Veste buna pentru romanii angajati: minivacanta de 3 zile in ianuarie

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru romanii angajati: minivacanta de 3 zile in ianuarie

Romanii vor avea parte de o noua minivacanta de 3 zile la sfarsitul lunii ianuarie, informeaza Ziarul Financiar. La sfarsitul lunii ianuarie, romanii vor avea parte de o noua minivacanata de 3 zile, ca urmare a faptului ca pe data de 24 ianuarie luni) se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane, zi libera conform Codului Muncii. continuă pe România Liberă

Veste uriasa pentru romanii care primesc facturi umflate la curent: Schimbam legea

Inceputul anului 2022 a venit cu o serie ingrijoratoare de scumpiri in ceea ce priveste facturile la utilitati, motiv pentru care romanii sunt extrem de nemultumiti. Ce sfat le ofera ninistrul Energiei, Virgil Popescu, cetatenilor care primesc facturi umflate la energia electrica. Anuntul a fost facut in cadrul unei emisiuni televizate. Ce trebuie sa faci .

Veste buna pentru purtatorii de masca :). Un studiu arata ca oamenii care poarta masca faciala sunt mai atragatori

Pandemia a adus multa durere si multe lucruri despre care se pot spune multe, mai putin ca au fost pozitive. Cu toate acestea, cercetatorii britanici au descoperit si un lucru pozitiv: oamenii sunt mai atractivi cand poarta masti de protectie, relateaza The Guardian.

Vesti importante pentru romanii care nu au primit pensiile in decembrie 2021

Romanii care nu si-au primit pensia in luna decembrie, pentru ca postasii nu i-au gasit acasa, sunt indrumati sa mearga la Posta pentru a isi ridica drepturile. Pensionarii trebuie sa ajunga la oficiul postar de care apartin pe data de 18. 2022 pentru a ridicat intreaga suma aferenta lunii decembrie. Ce trebuie sa stie pensionarii care .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,164 seconds )