Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

Veste proasta pentru fanii Emmei Raducanu: S-a retras de la urmatorul turneu WTA

Adevărul Adevărul,
Veste proasta pentru fanii Emmei Raducanu: S-a retras de la urmatorul turneu WTA

Sportiva britanica in varsta de 18 ani, nascuta dintr-un tata roman si o mama chinezoaica, a renuntat la participarea de la Kremlin Cup. continuă pe Adevărul

AUR respinge un guvern condus de catre Dacian Ciolos: E o solutie foarte proasta pentru Romania

Partidul AUR respinge un guvern condus de catre Dacian Ciolos. Claudiu Tarziu a oferit prima reactie, in urma propunerii presedintelui Klaus Iohannis. Este o solutie foarte proasta pentru toata lumea, pentru Romania. Se da sah .

Veste tulburatoare pentru Mihai Morar. Una dintre gemene are covid-19

Mihai Morar a primit o veste groaznica. Una dintre fiicele lui s-a infectat cu covid-19. Fiica lui Mihai Morar, confirmata cu covid-19 Prezentatorul tv trece prin clipe de cosmar, dupa ce una dintre gemene a facut covid-19. Mihai Morar a anuntat pe Facebook ca fiica lui are virusul, dar restul familiei sale este bine. Desi .

Veste buna pentru Spitalul Municipal din Hunedoara. A primit un computer tomograf (CT) nou, in valoare de 835.000 de euro

Incepand de marti, Spitalul Municipal dr. Alexandru Simionescu detine un computer tomograf nou, in valoarea de 835. 000 de euro. Echipamentul este unul dintre cele mai performante din tara. Computer tomograf pentru Spitalul Municipal din Hunedoara Noul CT a fost achizitionat cu ajutorul unui proiect cu finantare europeana nerambursabila, in valoare de 2 milioane de euro.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19. Ce tratament se va distribui spitalelor

Unitatile sanitare cu paturi care au solicitat Remdesivir vor primi marti acest medicament pentru tratarea pacientilor cu forme medii de COVID-19, a informat Ministerul Sanatatii. Maine, 12 octombrie 2021, un numar de 24. 160 de flacoane de Remdesivir vor fi distribuite unitatilor sanitare cu paturi care au solicitat acest medicament pentru tratarea pacientilor cu forme medii .

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )