Libnet.ro
evomag.ro

23:45

Vesti importante despre vaccinarea in scoli. Toti parintii trebuie sa afle acest detaliu (exclusiv)

Playtech Playtech,
Vesti importante despre vaccinarea in scoli. Toti parintii trebuie sa afle acest detaliu (exclusiv)

Odata cu inceperea noului an scolar pe data de 13 septembrie, elevii si parintii trebuie informati cu privire la noile schimbari ce vor avea la nivel educational. Totul despre vaccinarea scolarilor, ce trebuie sa stii mai exact. Cum si cand se vor vaccina elevii in scoli Luni, 13 septembrie, a inceput noul an scolar 2021-2022. continuă pe Playtech

carturesti.ro

Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea anti-Covid-19 dupa inceperea scolii. Ce trebuie sa faca parintii, elevii si profesorii

Astazi incepe un nou an scolar, in ciuda situatiei epidemiologice nu foarte bune din Romania. Pentru a intampina cu precautie o evolutie nefavorabila a pandmiei, Sorin Cimpeanu atrage atentia asupra regulilor pe care toata lumea trebuie sa le respecte. Mai mult, ministrul Educatiei da asigurari cu privire la cresterea numarului de elevi vaccinati, odata cu .

Vesti surpriza despre nunta fiului lui Romica Tociu. Ce se intampla cu Cornel Palade si ce invitati de top apar EXCLUSIV

Romica Tociu, co-prezentator la Splash! Vedete la Apa Antena 1), si sotia lui, Nicoleta, se afla in febra pregatirilor pentru nunta fiului lor, Catalin, care, joi, se va cununa religios. Celebrul actor ne-a oferit, in exclusivitate, cateva detalii despre petrecerea de pomina, cu 250 de invitati, unde vor canta artisti de calibru, printre care Pepe, .

Trucurile geniale pentru a cheltui mai putini bani pe ingrijirea locuintei. Toti romanii trebuie sa le afle

Ce poti sa faci pentru a-ti intretine mai ieftin locuinta? Multi doresc sa salveze bani, mai ales in aceasta perioada plina de scumpiri. Cum trebuie sa procedezi pentru a avea o casa curata cu bani putini? Toti romanii trebuie sa stie asta. Trucuri utile: cum sa ai o locuinta curata cu bani putini? Acasa este .

Ce se intampla cu extragerea bonurilor fiscale din septembrie 2021, de fapt. Toti romanii trebuie sa afle

Loteria Fiscala este o masura luata de Guvernul Romaniei la data de 28 ianuarie 2015. Scopul acesteia este de a combatere evaziunea fiscala. Din martie 2020, Loteria Bonurilor Fiscale revine, dupa pauza facuta din cauza coronavirusului. Iata cand are loc extragerea bonurilor fiscale. Septembrie 2021 extragerea bonurilor fiscale Loteria Bonurilor fiscale a fost infiintata .

Medicul pediatru Iulia Tincu: Primele semne de infectare cu SARS- COV-2 la copii. Parintii trebuie sa-i testeze rapid, acasa, la orice suspiciune (VIDEO)

Iulia Tincu, medic pediatru la spitalul Victor Gomoiu din Bucuresti a vorbit despre ce se intampla in aceste moment in spitale, in conditiile in care cazurile de infectare cu COVID-19 au crescut la copii, iar .

actualitate, 23:45

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )