Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Vesti importante pentru romanii care nu au primit pensiile in decembrie 2021

Playtech Playtech,
Vesti importante pentru romanii care nu au primit pensiile in decembrie 2021

Romanii care nu si-au primit pensia in luna decembrie, pentru ca postasii nu i-au gasit acasa, sunt indrumati sa mearga la Posta pentru a isi ridica drepturile. Pensionarii trebuie sa ajunga la oficiul postar de care apartin pe data de 18. 2022 pentru a ridicat intreaga suma aferenta lunii decembrie. Ce trebuie sa stie pensionarii care . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru romanii care primesc facturi umflate la curent: Schimbam legea

Inceputul anului 2022 a venit cu o serie ingrijoratoare de scumpiri in ceea ce priveste facturile la utilitati, motiv pentru care romanii sunt extrem de nemultumiti. Ce sfat le ofera ninistrul Energiei, Virgil Popescu, cetatenilor care primesc facturi umflate la energia electrica. Anuntul a fost facut in cadrul unei emisiuni televizate. Ce trebuie sa faci .

Cat a ajuns sa coste 1 litru de benzina la pompa. Vesti devastatoare pentru soferii romani

Scumpirile sunt resimtite de romani in toate domeniile, de la energia electrica, gaze, alimente, pana la preturile la benzina si motorina, care cresc de la o zi la alta. Conform INS, preturile au fost mai mari in decembrie 2021 fata de aceeasi perioada anul trecut cu 8,2%. Carburantii s-au scumpit si ei, iar benzina premium .

Veste buna pentru romanii angajati: minivacanta de 3 zile in ianuarie

Romanii vor avea parte de o noua minivacanta de 3 zile la sfarsitul lunii ianuarie, informeaza Ziarul Financiar. La sfarsitul lunii ianuarie, romanii vor avea parte de o noua minivacanata de 3 zile, ca urmare a faptului ca pe data de 24 ianuarie luni) se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane, zi libera conform Codului Muncii.

Vesti proaste pentru elevii din Romania. Sorin Cimpeanu a facut anuntul despre anul scolar 20222023

Vesti proaste pentru elevi! Ministru Educatiei a facut anuntul care-i va supara pe scolari, intrucat acestia vor fi nevoiti sa invete mai mult in anul scolar 2022-2023. Potrivit anuntului facut de Sorin Cimpeanu, noul an scolar va fi mai lung decat actualul. insa asta nu e tot! Ce alte modificari a mai anuntat ministrul, afli .

Factura la electricitate a CFR, marita halucinant de mult. Vesti crunte pentru calatori

Noi vesti proaste pentru calatori! Factura la alectricitate pentru CFR este foarte mare, spune ministrul Transporturilor. Daca Romania nu va gasi rapid solutii, tarifele vor deveni cu mult peste cele chiar si de acum un an. Factura uriasa la electricitate a CFR: ce spun oficialii? Ministrul Transporturilor vine cu vesti proaste. Acesta a adus in .

Presedintele Senatului il contrazice pe ministrul Energiei. Romanii care nu platesc facturile vor plati penalitati

Presedintele Senatului il contrazice pe ministrul Energiei, care ii indemna pe romani sa nu plateasca facturile gresite. Presedintele Senatului si al PNL, Florin Citu, a explicat ca persoanele care nu platesc facturile vor plati penalitati. Nu exista un cadru legal si nu a fost trecuta nicio Ordonanta de Urgenta care sa le permita romanilor sa .

Schimbare majora pentru cei care vand aceste lucruri. ANAF e ferm: devine obligatoriu de la 1 iulie 2022

Zilele acestea ANAF a anuntat mai multe modificari, referitoare la stabilirea produselor cu risc fiscal ridicat, comercializate in relatia B2B. Proiectul, semnat deja de presedintele ANAF, are in vedere atat emiterea de facturi in format electronic de catre furnizorii de servicii, cat si grupele de produse care au risc fiscal ridicat. ANAF si digitalizarea facturilor .

Vesti bune pentru fanii Fortnite: jocul revine pe iOS si Android

O versiune in cloud a jocului pentru iOS si Android va intra in beta inchisa saptamana viitoare. Fortnite nu a fost disponibil pe App Store de la Apple sau pe Google Play Store de 17 luni.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1668 seconds )