Libnet.ro
watchshop.ro

05:46

Vesti proaste pentru soferii asigurati la City Insurance. Service-urile auto refuza sa le mai repare masinile. Ce pot face

Adevărul Adevărul,
Vesti proaste pentru soferii asigurati la City Insurance. Service-urile auto refuza sa le mai repare masinile. Ce pot face

Srvice-urile auto din Romania au inceput deja sa refuze sa mai deschida dosare de dauna clientilor asigurati la City Insurance de teama ca un potential faliment al firmei de asigurari va face sa nu-si mai recupereze banii, transmite HotNews. ro. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Vesti proaste pentru fanii lui Nadal

Rafael Nadal a anuntat, pe retelele de socializare, ca a inceput un tratament la picior, care necesita mai multe zile de repaus si cateva saptamani departe de teren, ceea ce pune sub semnul intrebarii prezenta sa in circuit la inceputul sezonului viitor. Nadal a postat mesajul sau alaturi de o fotografie in care apare cu .

Vesti proaste pentru Uber: ce se intampla cu soferii, ce drepturi vor avea

Compania americana a pierdut un proces important, care ar putea avea implicatii majore in modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Uber a pierdut o alta provocare juridica in.

Soferii cu polite la City Insurance au inceput sa fie refuzati de service-uri

Soferii cu polite de asigurare RCA incheiate la City Insurance au inceput sa fie refuzati de service-uri, conform unui reportaj realizat de Digi24. Practic, clientii cu daune si polite RCA la City nu mai reusesc sa-si repare autovehiculele in conditiile in care service-urile nu au mai fost platite de catre City Insurance de cateva luni pentru reparatiile efectuate.

Service-urile incep sa refuze soferii cu polite RCA la City Insurance Ce optiuni ai daca daca te-ai asigurat, totusi, la City

Dupa ce o serie de service-uri au refuzat sa deschida dosare de dauna clientilor asigurati la City Insurance de teama ca un potential faliment declarat al firmei de asigurari va face sa nu-si mai recupereze banii, HotNews a stat de vorba cu experti in asigurari pe care i-a intrebat ce poate face un roman asigurat la City Insurance. Purtatorul de cuvant al ASF, Daniel Apostol, a confirmat pentru HotNews ca la nivelul Autoritatii va urma o sedinta de analiza a situatiei de la City Insurance in cel mai scurt timp si ca ASF a constatat ca City Insurance nu se mai afla in legalitate.

Transportatori: in 6-8 luni avem inca un asigurator in faliment - City Insurance, pe langa Astra, Certasig si Carpatica

Inca o veste proasta: in 6-8 luni urmeaza un alt faliment pe piata de asigurari, scriu transportatorii afiliati COTAR referindu-se la societatea City Insurance.

Vesti bune pentru romani in perioada scumpirilor de la gaze. Klaus Iohannis intervine

Romanii sunt ingrijorati dupa anuntul privind scumpirea gazelor, iar unii dintre ei deja au primit facturi majorate. Ce face Klaus Iohannis, dupa ce romanii s-au plans de scumpirile la gaze in acest sens, presedintele Klaus Iohannis a decis sa treaca la actiuni. Seful statului si premierul Florin Citu urmeaza sa se intalneasca cu CEO-ul Enel, .

Vesti din ce in ce mai proaste pentru romanii care se tem de facturi mari la gaze

Facturile mari la utilitati vor reprezenta marea noastra problema in lunile urmatoare. Desi costurile acestora au crescut deja substantial, nu sunt vesti bune nici pentru perioada care.

actualitate, 05:46

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )