Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Vesti proaste pentru Uber: ce se intampla cu soferii, ce drepturi vor avea

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Uber: ce se intampla cu soferii, ce drepturi vor avea

Compania americana a pierdut un proces important, care ar putea avea implicatii majore in modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Uber a pierdut o alta provocare juridica in. continuă pe Playtech

evomag.ro

Vesti proaste pentru fanii lui Nadal

Rafael Nadal a anuntat, pe retelele de socializare, ca a inceput un tratament la picior, care necesita mai multe zile de repaus si cateva saptamani departe de teren, ceea ce pune sub semnul intrebarii prezenta sa in circuit la inceputul sezonului viitor. Nadal a postat mesajul sau alaturi de o fotografie in care apare cu .

Vesti bune pentru romani in perioada scumpirilor de la gaze. Klaus Iohannis intervine

Romanii sunt ingrijorati dupa anuntul privind scumpirea gazelor, iar unii dintre ei deja au primit facturi majorate. Ce face Klaus Iohannis, dupa ce romanii s-au plans de scumpirile la gaze in acest sens, presedintele Klaus Iohannis a decis sa treaca la actiuni. Seful statului si premierul Florin Citu urmeaza sa se intalneasca cu CEO-ul Enel, .

Vesti din ce in ce mai proaste pentru romanii care se tem de facturi mari la gaze

Facturile mari la utilitati vor reprezenta marea noastra problema in lunile urmatoare. Desi costurile acestora au crescut deja substantial, nu sunt vesti bune nici pentru perioada care.

Veste buna pentru elevii olimpici. Ce burse vor avea

Bursele pentru elevii olimpici vor creste, acestea ajungand sa fie de minim 500 de lei per elev, a transmis, vineri seara, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in anul scolar 2020 -2021 guvernul a aprobat un cuantum minim de 100 de lei per elev al bursei indiferent de tipul de bursa: de performanta, de merit, de studiu .

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )