Libnet.ro
watchshop.ro

10:45

Vicepresedinta Transparenta

Libnet Ro
Comisia Europeana avertizeaza in privinta legaturilor dintre Rusia lui Putin si gruparile extremiste din Europa. Cele cinci mari directii alepropagandei ruse

Comisia Europeana avertizeaza in privinta legaturilor dintre Rusia lui Putin si gruparile extremiste din Europa. Cele cinci mari directii alepropagandei ruse

Vicepresedinta Comisiei Europene pentru Valori si Transparenta, Vera Jourova, avertizeaza in privinta legaturilor Rusiei lui Putin cu grupari extremiste din Europa.

Comisia Europeana avertizeaza cu privire la legaturile Rusiei cu grupari extremiste din Europa

Vicepresedinta Comisiei Europene, Vera Jourova, care este si comisar pentru valori si transparenta, a avertizat ieri cu privire la legaturile Rusiei cu grupari extremiste din Europa si a laudat initiativa comunitara impotriva amestecului strain.

Vicepresedinta Comisiei Europene, primita la Cotroceni. Klaus Iohannis a reiterat atasamentul profund pro-european al Romaniei si obiectivul referitor la finalizarea MCV

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o luni la Palatul Cotroceni pe vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta, Vera Jourova, context in care seful statului a reiterat angajamentul profund pro-european al Romaniei si obiectivul referitor la finalizarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Progresul in implementarea recomandarilor Comisiei Europene sub MCV a fost remarcat si in intalnirea pe care au avut-o premierul Nicolae Ciuca si Vera Jourova la Palatul Victoria.

Nicolae Ciuca s-a intalnit cu vicepresedinta Comisiei Europene, Vera Jourova. Discutii despre implementarea recomandarilor sub MCV si despre sprijinul Romaniei pentru Ucraina

Prim-ministrul Nicolae Ciuca, liderul PNL, s-a intalnit luni la Palatul Victoria cu vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta, Vera Jourova, iar discutiile s-au concentrat pe masurile menite sa raspunda recomandarilor sub MCV, pe implementarea PNRR, respectiv pe situatia din Ucraina si pe sprijinul multidimensional acordat de Romania, informeaza Guvernul.

Premierul Ciuca a discutat cu vicepresedinta Comisiei Europene despre MCV, implementarea PNRR si situatia din Ucraina

Nicolae Ciuca s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta, V283;ra Jourova. Discutiile au vizat recomandarile MCV, implementarea Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR), dar si situatia din Ucraina.

V283;ra Jourova, Vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta a sosit la Bucuresti. Ce a discutat cu Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit-o luni, 27 iunie 2022, la Palatul Cotroceni, pe V283;ra Jourova, Vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta. in cadrul discutiilor, Presedintele Klaus Iohannis a transmis aprecierea fata de deschiderea Vicepresedintei Comisiei Europene pentru un dialog constructiv cu autoritatile romane, precum si pentru cooperarea foarte buna in domeniile aferente portofoliului .

Klaus Iohannis i-a transmis vicepresedintei Comisiei Europene obiectivul tarii noastre

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit-o astazi, 27 iunie 2022, la Palatul Cotroceni, pe V283;ra Jourova, Vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta.

Vicepresedinta CE pentru valori si transparenta Vera Jourova, efectueaza o vizita in Romania

Vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta, Vera Jourova, efectueaza astazi si maine o vizita in Romania.

VERA JOUROVA: Jurnalismul este o profesie riscanta in unele state UE

Jurnalismul este o profesie cu adevarat riscanta in unele state membre ale Uniunii Europene, a declarat vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta, Vera Jourova, intr-un interviu publicat astazi de euractiv. cz, adaugand ca ea va negocia bilateral cu aceste state .

Ministerul Finantelor a propus sa nu mai fie acordati in 2021 cei 1.500 de lei pentru ingrijirea copiilor. Gabriela Firea: Curata transparenta! Ce conteaza ca Romania are aproape 1,3 milioane de copii sub pragul saraciei!?

Senatoarea Gabriela Firea, prim-vicepresedinta PSD, a criticat Guvernul pentru ca a lansat in dezbatere publica, prin Ministerul Finantelor, proiectulprin care este suspendata pana la sfarsitul anului.

Florin Citu: Comisia Europeana sustine eliminarea MCV la finalul acestui an Procesul de recuperare a independentei justitiei va continua Guvernul sustine Mecanismul privind Statul de Drept

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat ca a avut joi o intalnire cu vicepresedinta Comisiei Europene pentru Valori si Transparenta, Vera Jourouva, si ca Executivul comunitar sustine eliminarea Mecanismului de.

Vicepresedinta CE vorbeste despre evolutii ingrijoratoare cu privire la libertatea presei in UE

Vicepresedinta pentru valori si transparenta a Comisiei Europene, Vera Jourova, a atentionat miercur.

inalt oficial de la Bruxelles: Uniunea Europeana a identificat informatii false despre coronavirus provenite din Rusia

Uniunea Europeana UE) a identificat informatii false despre pandemia de coronvirus provenite din Rusia, a declarat vicepresedinta Comisiei Europene pentru Valori si Transparenta, Vera Jourova.

AGENTIILE DE PRESA: intreaga Europa urmareste ce se petrece in Ungaria, afirma Vera Jourova

Intreaga Europa urmareste ce se petrece in Ungaria in contextul masurilor politice autoritare ale tarii cu privire la combaterea coronavirusului, a declarat vicepresedinta Comisiei Europene pentru valori si transparenta, Vera Jourova, marti pentru dpa.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1618 seconds )