Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vicepresedinte Internationalei

Libnet Ro
Marcel Ciolacu a fost numit ca vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est

Marcel Ciolacu a fost numit ca vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat ca numirea sa ca vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est reprezinta o noua recunoastere internationala pentru stanga romaneasca si PSD. Marcel Ciolacu si-a exprimat aprecierea, sambata, pe Facebook, fata de premierul spaniol Pedro Sanchez pentru increderea pe care i-a acordat-o pentru a fi alaturi .

Marcel Ciolacu a fost numit vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat ca numirea sa ca vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est reprezinta o noua recunoastere internationala pentru stanga romaneasca si PSD.

Marcel Ciolacu, ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste: Stanga romaneasca si PSD au primit o noua recunoastere a eforturilor facute de colegii din PSD

Marcel Ciolacu, a fost ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Presedintele PSD i-a multumit premierului spaniol Pedro Sanchez pentru incredere si colegilor de partid pentru eforturile facute de-a lungul timpului. ii multumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru increderea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alaturi de domnia sa in urmatorul mandat pe care il va avea ca presedinte al Internationalei Socialiste. Acest post de vicepresedinte la nivelul Europei Centrale si de Est ma onoreaza si se datoreaza eforturilor facute de PSD, de toti colegii mei, in ultimii ani, in interiorul familiei noastre politice social-democrate. Este o noua recunoastere la nivel international a Partidului Social Democrat, dupa ce, in aceasta toamna, am obtinut un post de vicepresedinte in conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu. Ramane cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat Romania in UE si NATO. Cu PSD la guvernare se ridica MCV si avem o sansa foarte buna sa aderam la Schengen. Vom continua sa fim aproape de toti colegii nostri social-democrati europeni pentru indeplinirea obiectivelor noastre nationale alaturi si prin InternationalaSocialista. Uniti si puternici pentru Romania!, a transmis Marcel Ciolacu printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Ciolacu, ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste: O recunoastere a PSD la nivel international

Presedintele PSD a fost ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste, organizatie care il va avea ca presedinte in urmatorii ani pe Pedro Sanchez, premierul Spaniei.

Marcel Ciolacu a fost numit vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est

Marcel Ciolacu a fost numit vicepresedinte al Internationalei Socialiste la nivelul Europei Centrale si de Est. Presedintele PSD va colabora cu premierul Spaniei, Pedro Sanchez, in urmatorul mandat.

Vlad Plahotniuc, ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Usatii: si-a cumparat functia pentru a se legitima pe plan international

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a fost ales joi, 2 martie, in functia de vicepresedinte al Internationalei Socialiste in cadrul celui de-al XXV-lea Congres al organizatiei, desfasurat la Cartagena, Columbia.

Renato Usatii: Plahotniuc si-ar fi achizitionat postul de vicepresedinte al Internationalei Socialiste

Presedintele PD, Vladimir Plahotniuc, si-ar fi cumparat postul de vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Aceasta informatie a fost data de Renato Usatii, potrivit NewsMaker. Sursa sustine ca.

Blaga, Boagiu si Badea participa la Congresul Internationalei Crestin-Democrate la Roma

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, impreuna cu Anca Boagiu, vicepresedinte al partidului, si cu senatorul PDL de Diaspora Viorel Badea, vor participa in 21 si 22 septembrie la Congresul Internationalei Crestin-Democrate, potrivit Mediafax.

Blaga, Boagiu si Badea participa la Congresul Internationalei Crestin-Democrate la Roma.

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, impreuna cu Anca Boagiu, vicepresedinte al partidului, si cu senatorul PDL de Diaspora Viorel Badea, vor participa in 21 si 22 septembrie la Congresul Internationalei Crestin-Democrate, potrivit Mediafax. Congresul va avea loc la Roma si are drept scop alegerea unei noi conduceri a Internationalei. Totodata, participantii vor dezbate si adopta documentul Provocarile democratiei in fata populismului. Pe agenda Congresului figureaza, .

Victor Ponta a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste

În cadrul conferinţei care are loc în această perioadă în Africa de Sud, preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste, transmit sursele de presă.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1485 seconds )