Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Victorie majora pentru Britney Spears: Tatal ei a cerut unui judecator anularea tutelei

Hotnews Hotnews,
 Victorie majora pentru Britney Spears: Tatal ei a cerut unui judecator anularea tutelei

Tatal lui Britney Spears a cerut marti unui judecator sa puna capat tutelei cantaretei, ceea ce i-ar permite ei sa aiba control total asupra vietii sale, a finantelor si sanatatii pentru prima data dupa 13 ani, relateaza The Guardian si News. ro. continuă pe Hotnews

evomag.ro

Tatal lui Britney Spears a cerut unui judecator sa puna capat tutelei cantaretei

Tatal lui Britney Spears a cerut marti unui judecator sa puna capat tutelei cantaretei, ceea ce i-ar permite ei sa aiba control total asupra vietii sale, a finantelor si sanatatii pentru prima data dupa 13 ani.

Schimbare majora pentru Serban Huidu la Prima TV. Nimeni nu se astepta la asta

Schimbare majora pentru Serban Huidu la Prima TV si se intampla pentru prima data in 21 ani de la difuzarea acestei emisiuni. Iata despre ce este vorba. Schimbare majora pentru Serban Huidu la Prima TV O noua schimbare are loc la Cronica Carcotasilor, dupa ce Serban Huidu a anuntat ca el nu va mai prezenta .

Problema majora pentru LIDL Plus. Ce mesaj au primit toti clientii din Romania pe telefoanele mobile

La nivel mondial gigantul Lidl este supus unor acuzatii grave. in schimb, in Romania are probleme, cel putin pentru moment, cu aplicatia sa, Lidl Plus. Daca astazi ati incercat sa accesati aplicatia, mai mult ca sigur ca ati putut observa un anunt. Enuntul acestuia vorbeste de probleme tehnice pe care gigantul le are in a .

Surpriza majora pentru fanii serialului Vlad! Ce mari vedete se alatura de azi distributiei

Ultimul sezon al serialului Vlad, de la PRO TV, incepe chiar astazi n. r. luni, 6 septembrie). Sezonul patru este asteptat cu sufletul la gura de fanii serialului de succes, care sunt nerabdatori sa afle ce personaje noi apar si ce rasturnari de situatii vor fi. Ce surprize pregateste serialul Vlad Luni, 6 septembrie, de .

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )