Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO |Asta e cel mai fierbinte clip al anului! Un cunoscut cantaret de la noi si-a innebunit fanele dupa ce a renuntat complet la haine

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO |Asta e cel mai fierbinte clip al anului! Un cunoscut cantaret de la noi si-a innebunit fanele dupa ce a renuntat complet la haine

A stat un an departe de scena, insa se pare ca Anthony Icuagu nu a pierdut nicio secunda. De curand,. continuă pe Devorator Monden

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc: Guvernul a interzis accesul in zona (VIDEO)

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc. Este intinsa cat Bucurestiul, insa Guvernul a interzis accesul in zona. Insula ofera peisaje deosebite, dar, cel putin pentru mo.

Cel mai sexy bunic din China: La 80 de ani defileaza pe podiumurile de moda. Batranetea nu este o scuza sa te dai batut VIDEO

Dupa ce anul trecut a defilat tantos cu pieptul dezgolit si un fizic de invidiat la o prezentare de moda, un barbat in varsta de 80 de ani a fost supranumit cel mai sexy bunic din China.

Accesul interzis pe cel mai nou pamant romanesc

Cel mai nou pamant romanesc ofera peisaje care iti taie respiratia. Totusi, cel putin pentru moment, locuirea acestui teritoriu si simpla vizitare a lui sunt interzise. Guvernul Roma.

Cel mai nou pamant romanesc. intins cat Bucurestiul, dar accesul este interzis

Cel mai nou pamant romanesc ofera peisaje care iti taie respiratia. Totusi, cel putin pentru moment, locuirea acestui teritoriu si simpla vizitare a lui sunt interzise. Guvernul Roma.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

Situatie ingrijoratoare: Tensiunile dintre Rusia si SUA, la cel mai inalt nivel dupa 1973

Tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul R.

Ambasadorul rus la ONU: Tensiunile dintre Rusia si Statele Unite ale Americii sunt, probabil, la cel mai inalt nivel dupa 1973

Vitaly Churkin, ambasadorul Rusiei la ONU, a declarat ca tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul Razboiului Rece.

Ambasadorul rus la ONU: Tensiunile dintre Rusia si SUA sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa 1973

Vitaly Churkin, ambasadorul Rusiei la ONU, a declarat ca tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul Razboiului Rece, noteaza The Associated Press.

Gigi Becali le da peste nas politicienilor: Voi construi cel mai mare spital

Patronul ros-albastrilor, George Becali, planuieste sa le dea peste nas celor din clasa politica si sa construiasca cel mai mare spital din Romania, potrivit stiripesurse. ro. Vreau sa.

Cel mai temut talhar din Galati a lovit din nou. Un pensionar a fost la un pas de moarte din cauza infractorului

Lica Pletosu 48 de ani), supranumitUmbra,pentru ca isi lovea victimele pe la spate si le fura apoi bijuteriile, este acuzat, mai nou, si de inselaciune prin metoda Accidentul.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )