Libnet.ro
UNICEF

14:17

Video complet cu bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Ce a declansat conflictul si cum au ajuns cei doi sa isi imparta pumni

B1 TV B1 TV,
Video complet cu bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Ce a declansat conflictul si cum au ajuns cei doi sa isi imparta pumni

Clipul video complet care surprinde bataia dintre Anamaria Prodan si antrenorul lui Neftci Baku, Laurentiu Reghecampf, a aparut sambata in spatiul online. Imaginile cu bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf Imaginile publicate de orangesport. ro ii arata pe cei doi cum isi impart palme, pana cand Anamaria Prodan cade. continuă pe B1 TV

De la ce a pornit, de fapt, bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Detalii despre scandalul anului: De aici supararea lui (Exclusiv)

Informatii socante despre scandalul momentului din showbizul romanesc. S-a aflat de la ce a pornit bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, de fapt. Toate detaliile indica spre acelasi miez al neintelegerilor botezul copilului pe care Laurentiu Reghecampf il are cu Corina Caciuc. Afla in randurile de mai jos ce s-a intamplat, de fapt, .

Imagini cu bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Ce risca impresara si ce a declarat fostul sot

Impresara Anamaria Prodan si antrenorul Laurentiu Reghecampf s-au batut in fata vilei de la Snagov, asa cum se poate observa in imaginile inregistrate de un martor si obtinute de Click. ro.

Filmul bataii dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Sunt imaginile zilei!

Au aparut imaginile bataii dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Impresara Anamaria Prodan si antrenorul Laurentiu Reghecampf, cu care este in divort, s-au prezentat, vineri seara, la Politia Snagov, judetul Ilfov, acuzandu-se reciproc de agresiune. Fiecare a primit ordin de protectie provizorie.

actualitate, 14:17

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )