Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Gabriela Isler (Venezuela) a castigat titlul Miss Universe 2013

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gabriela Isler (Venezuela) a castigat titlul Miss Universe 2013

Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, a castigat, sambata seara, concursul Miss Universe 2013, organizat pentru prima data la Moscova, in cadrul unui show grandios care a relansat polemicile generate de o lege adoptata recent in Rusia impotriva propagandei homosexuale, transmite Mediafax. Miss Universe este considerat marele concurent al concursului Miss World, de origine britanica. Editia din acest an a a competitiei a reprezentat si o buna ocazie pentru a se vorbi despre fostul consultant american in domeniul informatiilor secrete, refugiat in Rusia, Edward Snowden. continuă pe Hotnews

VIDEO Gabriela Isler (Venezuela) a castiga titlul Miss Universe 2013

Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, a castigat, sambata seara, concursul Miss Universe 2013, organizat pentru prima data la Moscova, in cadrul unui show grandios care a relansat polemicile generate de o lege adoptata recent in Rusia impotriva propagandei homosexuale, transmite Mediafax. Miss Universe este considerat marele concurent al concursului Miss World, de origine britanica. Editia din acest an a a competitiei a reprezentat si o buna ocazie pentru a se vorbi despre fostul consultant american in domeniul informatiilor secrete, refugiat in Rusia, Edward Snowden.

Gabriela Isler din Venezuela este Miss Universe 2013!

Aseara, la Moscova, s-a ales castigatoarea din acest an a concursului Miss Universe, iar titlul merge catre Gabriela Isler 25 ani) din Venezuela. Din pacate, Romania nu a trecut nici de aceasta data in topul celor 15 finaliste. Tara noastra a fost reprezentata la concursul de la Moscova de Oana Roxana Andrei.

Reprezentanta unei tari din America de Sud este castigatoarea Miss Universe 2013

Miss Venezuela, Gabriela Isler, a castigat sambata titlul de Miss Universe 2013, competitie desfasurata pentru prima data in istorie la Moscova.

Reprezentanta Venezuelei este castigatoarea Miss Universe 2013

Miss Venezuela, Gabriela Isler, a castigat sambata titlul de Miss Universe 2013, competitie desfasurata pentru prima data in istorie la Moscova.

Venezuela, incoronata Miss Universe la Moscova printre mesaje la adresa lui Snowden si homosexualilor

Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, a castigat, sambata seara, concursul Miss Universe 2013, organizat pentru prima data la Moscova, in cadrul unui show grandios, dar care a relansat totusi polemicile generate de o lege adoptata recent in Rusia.

Maverick Vinales a castigat TITLUL MONDIAL la Moto3

Pilotul spaniol Maverick Vinales KTM) a castigat, duminica, titlul mondial la categoria Moto3, dupa ce s-a impus la Marele Premiu al Valenciei, ultima etapa a sezonului, informeaza AFP, conform Mediafax. Vinales.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )