Libnet.ro
watchshop.ro

15:30

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Nicolae Ciuca, in prima sedinta a Guvernului PSD PNL UDMR: Doresc sa multumesc partidelor care au inteles ca mai presus de orice sunt cetateanul si interesul tarii (VIDEO)

Guvernul PSD PNL UDMR a intrat oficial in prima sa sedinta de la investitura, context in care premierul Nicolae Ciuca a multumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar si partidelor politice care au .

Prima sedinta de guvern a Cabinetului Ciuca. Decizie privind bugetul

Prima sedinta de guvern a Cabinetului condus de Nicolae Ciuca are loc joi seara, la Palatul Victoria. Sedinta de guvern are la mai putin de trei ore de la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni. Potrivit Biroului de presa al Guvernului, prima reuniune a Cabinetului Ciuca este programata sa se desfasoare joi, .

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Ciuca Guvernul PSD-PNL-UDMR a fost investit de Parlament cu 318 voturi pentru

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Ciuca. GuvernulCiuca a fost investit cu 318 voturi pentru si 126 impotriva, potrivit numaratorii PNL. Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit, joi, in sedinta .

Prima sedinta de Guvern pentru cabinetul condus de Nicolae Ciuca. Ministrii de la PSD, PNL si UDMR se reunesc la Palatul Victoria

Nicolae Ciuca si ministrii coalitiei formate din PSD, PNL si UDMR se reunesc in prima sedinta de Guvern de la investitura, joi, de la ora 18:15, la Palatul Victoria. Prima sedinta de Guvern pentru .

Ministrii guvernului Ciuca audiati in Parlament

Ministrii guvernului Ciuca sunt audiati in Parlament pe parcursul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021. Audierile celor propusi ca ministri se fac in Comisiile reunite ale Camerelor Parlamentului. Update 15: Ministrii propusi la Externe si la Mediu au fost avizati. Bogdan Aurescu, propus la MAE a avut 31 de voturi favorabile si 11 impotriva, iar .

Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Premierul Nicolae Ciuca a condus prima sedinta de Guvern de la investirea Guvernului.

IN PRIMA SEDINTA Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale

Guvernul va adopta, astazi, in prima sa sedinta dupa investirea de catre Parlament, un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres.

REPORTAJ investirea Guvernului Ciuca: PNL si-a luat portia de umilinta. Ce si-au reprosat partidele si cum s-a ajuns iar la proteste in Parlament

Guvernul Ciuca a fost investit fara emotii, intr-o sedinta in care PSD s-a comportat ca si cum PNL este inca adversarul sau, in timp ce liberalii au acceptat cu resemnare criticile si au facut apel la unitate.

Parlamentul se intruneste joi pentru votul de investire a Guvernului Ciuca. Lista completa a ministrilor

Parlamentul Romaniei se intruneste joi pentru votul de investire a Guvernului popus de Nicolae Ciuca. Sedinta plenului reunit va incepe la ora 10:00, cand premierul desemnat va prezenta programul de guvernare si lista ministrilor. Ulterior, .

carturesti.ro

actualitate, 15:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1447 seconds )