Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

VIDEO Primul trailer pentru ultimul sezon din Casa de papel e aici: cand il vei putea vedea pe Netflix

Playtech Playtech,
VIDEO Primul trailer pentru ultimul sezon din Casa de papel e aici: cand il vei putea vedea pe Netflix

Trailerul pentru poate cel mai asteptat ultim sezon e aici. Casa de papel se sfarseste. Iata cand vei putea vedea sezonul final pe Netflix. Netflix a lansat primul trailer pentru a doua parte a. continuă pe Playtech

VIDEO Netflix a lansat primul trailer pentru sezonul final al Casa de papel Cand urmeaza sa apara ultima parte a serialului

Netflix a lansat primul trailer pentru a doua parte a sezonului final al serialului sau La casa de papel Fabrica de bani) care s-a bucurat de un urias succes la nivel mondial, un comunicat de presa remis de gigantul american de streaming notand ca sfarsitul se apropie.

Veste buna pentru Spitalul Municipal din Hunedoara. A primit un computer tomograf (CT) nou, in valoare de 835.000 de euro

Incepand de marti, Spitalul Municipal dr. Alexandru Simionescu detine un computer tomograf nou, in valoarea de 835. 000 de euro. Echipamentul este unul dintre cele mai performante din tara. Computer tomograf pentru Spitalul Municipal din Hunedoara Noul CT a fost achizitionat cu ajutorul unui proiect cu finantare europeana nerambursabila, in valoare de 2 milioane de euro.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti a incarcat instalatiile pentru aproximativ 80% din punctele termice

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti CMTEB) S. anunta, marti, ca in aproximativ 80 la suta din totalul punctelor, modulelor si centralelor termice 1027) au fost incarcate instalatiile pentru furnizarea caldurii. Pentru restul de 20 de procente, instalatiile nu s-au incarcat inca, deoarece asociatiile de proprietari au anuntat ca momentan nu doresc furnizarea caldurii sau mai sunt .

Dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa, in urma coliziunii din Arad dintre un microbuz in care se aflau 21 de persoane si un autoturism

Un grav accident rutier a avut loc in aceasta dimineata, in Arad, acolo unde un microbuz in care se aflau 21 de persoane a intrat in coliziune cu un autoturism. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala in urma coliziunii intre un microbuz in care se aflau 21 de persoane si un .

SUA: Curtea Suprema pare pregatita sa restabileasca pedeapsa cu moartea pentru autorul atentatului din Boston

Curtea Suprema a Statelor Unite a parut miercuri in favoarea restabilirii pedepsei cu moartea pentru autorul atentatului mortal al Maratonului Boston din 2013, caz care releva contradictiile presedintelui Joe Biden in materia pedepsei capitale, potrivit AFP.

STUDIU HORVATH: Producatorii europeni se asteapta la cresteri de pret de doua cifre, pentru materiile prime din constructii, pana la finalul lui 2021

Producatorii europeni preconizeaza ca preturile materiilor prime utilizate in constructii vor inregistra cresteri de pret de doua cifre, pana la sfarsitul lui 2021. Potrivit datelor relevate printr-un studiu recent al companiei internationale de consultanta, Horvath, cea mai mare crestere se asteapta sa fie de 33%, la lemn, pana la finele lui 2021. Alte majorari importante sunt estimate pentru otel, care se va scumpi cu 15%, si materialele plastice, care vor avea un cost mai ridicat cu 20%. Cresterile preturilor pentru materiile prime au inceput anul trecut, pe fondul debutului pandemiei, iar cel mai mare salt a fost in Romania si Germania. in cele doua tari, pretului lemnului s-a dublat, in septembrie 2020. Reprezentantii Horvath arata ca tara noastra este puternic influentata de piata germana, dat fiind ca aceasta este cel mai mare partener comercial al Romaniei.

STUDIU: Cresteri de pret de doua cifre pentru materiile prime din constructii, pana la finalul lui 2021

Producatorii europeni preconizeaza ca preturile materiilor prime utilizate in constructii vor inregistra cresteri de pret de doua cifre, pana la sfarsitul lui 2021. Potrivit datelor relevate printr-un studiu recent al companiei internationale de consultanta, Horvath, cea mai mare crestere se asteapta sa fie de 33%, la lemn, pana la finele lui 2021. Alte majorari importante sunt estimate pentru otel, care se va scumpi cu 15%, si materialele plastice, care vor avea un cost mai ridicat cu 20%. Cresterile preturilor pentru materiile prime au inceput anul trecut, pe fondul debutului pandemiei, iar cel mai mare salt a fost in Romania si Germania. in cele doua tari, pretului lemnului s-a dublat, in septembrie 2020. Reprezentantii Horvath arata ca tara noastra este puternic influentata de piata germana, dat fiind ca aceasta este cel mai mare partener comercial al Romaniei, conform unui comunicat remis redactiei.

Cresteri de pret de doua cifre pentru materiile prime din constructii, pana la finalul lui 2021 (studiu)

Producatorii europeni preconizeaza ca preturile materiilor prime utilizate in constructii vor inregistra cresteri de pret de doua cifre, pana la sfarsitul lui 2021. Potrivit datelor relevate printr-un studiu recent al companiei internationale de consultanta, Horvath, cea mai mare crestere se asteapta sa fie de 33%, la lemn, pana la finele lui 2021. Alte majorari importante sunt estimate pentru otel, care se va scumpi cu 15%, si materialele plastice, care vor avea un cost mai ridicat cu 20%. Cresterile preturilor pentru materiile prime au inceput anul trecut, pe fondul debutului pandemiei, iar cel mai mare salt a fost in Romania si Germania. in cele doua tari, pretului lemnului s-a dublat, in septembrie 2020.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )