Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

VIDEO Primul tronson din Autostrada de Centura a Capitalei care ar putea fi gata chiar de anul acesta. Cum arata acum

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primul tronson din Autostrada de Centura a Capitalei care ar putea fi gata chiar de anul acesta. Cum arata acum

Pana la finalul lui 2022 ar putea fi deschisa circulatia pe primul tronson de pe autostrada de centura a Capitalei A0, primul tronson de pe segmentul sudic, potrivit promisiunilor de la Transporturi. Mai exact vorbim de circa 10 km de autostrada intre DN5 si DN6, o parte din al doilea lot de pe partea de sud acolo unde constructor este o firma din Turcia. continuă pe Hotnews

Previziuni astrologice: 2022, primul an din cei 12 in care toate zodiile se schimba

Destinul iti va schimba viata in 2022 schimbandu-ti calea si aducandu-ti noi oportunitati interesante de a prospera, in timp ce te cheama, de asemenea, sa te vindeci si sa rezolvi trecutul. in timp ce ne-am putea dori sa avem in sfarsit un an de fericire pura, 2022 va avea propria forma de provocari cu .

Centura Capitalei: Cum avanseaza lucrarile pe santierul Pasajului Berceni. Va fi dat in trafic in toamna VIDEO

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, a publicat noi imagini de pe santierul Pasajului Berceni de pe Centura Capitalei. Potrivit oficialului, pasajul va fi dat in trafic in toamna acestui an.

Raed Arafat: Impactul pe sistemul sanitar nu se compara cu perioadele din valul trecut in care incidenta era asemanatoare, dar incepe sa creasca in situatiile de criza, ultimul lucru recomandat e descentralizarea deciziei (VIDEO)

Impactul pe sistemul sanitar nu se compara deocamdata cu cel inregistrat in perioadele din valul trecut in care incidenta era la un nivel asemanator, insa incepe sa creasca, a avertizat seful Departamentului pentru Situatii de .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1789 seconds )