Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viktor Orban

Libnet Ro
Inflatia loveste puternic in Ungaria: Stadioanele, muzeele si teatrele, nevoite sa isi inchida portile

Inflatia loveste puternic in Ungaria: Stadioanele, muzeele si teatrele, nevoite sa isi inchida portile

Cresterea facturilor la energie obliga unele orase din Ungaria sa-si inchida stadioanele si teatrele pe timpul iernii. Guvernul condus de Viktor Orban respinge sa-si asume responsabilitatea pentru aceasta situatie si da vina pe Uniunea Europeana.

Statul maghiar isi va insusi profitul suplimentar realizat de Mol

Guvernul Ungariei va lua profiturile suplimentare din vanzarile de combustibili ale grupului ungar de petrol si gaze Mol, a anuntat miercuri premierul Viktor Orban intr-o postare pe Facebook, la o zi dupa ce autoritatile de la Budapesta au eliminat.

Guvernul Ungariei a eliminat plafonarea preturilor la carburanti MOL avertiza ca situatia aprovizionarii cu combustibil este critica

UPDATE, 7 decembrie, ora 10. 20: Guvernul Viktor Orban din Ungaria a anuntat ca a eliminat plafonarea preturilor la carburanti, marti, in conditiile in care deficitul de importuri si cumpararea indusa de panica au condus la penurii in intreaga tara in ultimele zile, in ceea ce grupul MOL a descris drept o situatie critica, transmite Reuters.

Viktor Orban a rupt tacerea despre Ucraina. Ce l-a nemultumit pe liderul maghiar: Fake news

Disensiunile dintre Uniunea Europeana si Ungaria s-au adancit marti. Conform informatiilor, Budapesta a respins prin veto un nou ajutor pentru Ucriana. Este vorba de un pachet de ajutor financiar de 18 miliarde de euro acordat Kievului. Votul Ungariei lasa celelalte 26 de natiuni sa se lupte pentru a continua sa faca rost de bani. De .

Cozi la benzinarii in Ungaria. Budapesta acuza efectele sanctiunilor UE impotriva Rusiei

O penurie de carburant a creat cozi si panica la benzinariile din Ungaria, a transmis marti compania ungara MOL. Situatia este consecinta plafonarii preturilor la benzina impusa de guvernul lui Viktor Orban. Situatia ofertei este evident critica, cererea a explodat, consumatorii fac rezerve, si au inceput achizitiile determinate de panica, a precizat Gyorgy Bacsa, director executiv al companiei maghiare, intr-un comunicat citat de FrancO penurie partiala a produselor noastre ne afecteaza intreaga retea, iar un sfert dintre benzinariile noastre sunt complet goale. Penuria de carburant este cauzata de o scadere cu 30% a importurilor de carburant, precum si de unele operatiuni de mentenanta intr-una din rafinariile MOL, care ar urma sa dureze mai multe saptamani, a adaugat reprezentantul. Marti s-au putut vedea o multitudine de cozi de sute de metri la benzinariile din tara iar un corespondent al agentiei franceze a constatat ca majoritatea pompelor de alimentare din Budapesta erau goale. Deficitul de import, o consecinta a plafonarii preturilor la carburanti impusa de guvern .

Efectul Orban: Cozi la benzinariile din Ungaria din cauza plafonarii pretului carburantilor. Inflatia a trecut de 21%

O penurie de carburant a creat cozi la benzinariile din Ungaria, a transmis gigantul ungar de energie MOL, in opinia caruia aceasta situatie este consecinta plafonarii preturilor la benzina impusa de guvernul lui Viktor Orban.

Orban: Stirile ca Ungaria s-a opus asistentei financiare pentru Ucraina sunt fake news

Relatarile media despre faptul ca Ungaria s-a opus prin veto ajutorului financiar al Uniunii Europene pentru Ucraina sunt fake news stiri false), a scris marti pe Twitter premierul ungar Viktor Orban, ca reactie la informatiile de la o reuniune la Bruxelles a ministrilor europeni de finante.

VIKTOR ORBAN: Relatarile ca Ungaria s-a opus prin veto ajutorului UE pentru Ucraina sunt false

Relatarile media ca Ungaria s-a opus prin veto ajutorului financiar al Uniunii Europene pentru Ucraina sunt fake news stiri false), a scris astazi pe Twitter premierul ungar Viktor Orban.

Viktor Orban neaga blocarea ajutorului UE pentru Ucraina: Fake news despre Ungaria

Guvernul ungar a blocat marti acordul privind un pachet de ajutor de 18 miliarde de euro pentru Ucraina, obligand Comisia Europeana si celelalte tari UE sa caute o solutie alternativa pentru.

Viktor Orban acuza UE de santaj: Ungaria nu va sprijini sanctiunile europene impotriva Rusiei

Premierul Ungariei, Viktor Orban, acuza Comisia Europeana ca ingheata fondurile europene alocate tarii sale din motive strict politice, mentionand opozitia Budapestei fata de primirea.

Premierul ungar Viktor Orban acuza UE ca blocheaza fonduri din motive politice

Viktor Orban a acuzat vineri Bruxelles-ul ca a inghetat fondurile UE destinate Ungariei din motive politice. intr-un interviu acordat postului public de radio, premierul ungar i-a acuzat pe birocratii de la Bruxelles ca au amanat fondurile UE pentru Ungaria din motive politice evidente, noteaza Euronews. in privinta catorva chestiuni fundamentale, exista diferente de opinie intre .

Viktor Orban acuza Comisia Europeana ca ii blocheaza Ungariei fondurile europene doar din motive politice

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat astazi Comisia Europeana ca ingheata din motive strict politice fondurile europene alocate tarii sale, mentionand printre aceste motive opozitia Budapestei fata de primirea migrantilor si fata de sanctiunile europene impuse Rusiei dupa agresiunea contra Ucrainei.

Viktor Orban acuza Comisia Europeana ca blocheaza fondurile europene din motive politice evidente

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat vineri Comisia Europeana ca, din motive politice, ingheata fondurile europene destinate Ungariei. Aceste motive ar fi legate de incalcarea politicilor europene referitoare la primirea migrantilor si de neaplicarea sanctiunilor europene impuse Moscovei.

Viktor Orban: Comisia Europeana ingheata fondurile europene destinate Ungariei din motive strict politice

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat Comisia Europeana ca ingheata din motive strict politice fondurile europene alocate tarii sale, mentionand printre aceste motive opozitia Budapestei fata de primirea migrantilor si fata de sanctiunile europene.

VIKTOR ORBAN: Sanctiunile UE asupra gazului, energiei nucleare ar avea consecinte tragice pentru Ungaria

Extinderea sanctiunilor Uniunii Europene asupra gazului rusesc si energiei nucleare ar avea consecinte tragice pentru Ungaria si guvernul lucreaza pentru a obtine scutire de la orice astfel de decizii, a declarat prim-ministrul Viktor Orban.

Partidul lui Viktor Orban, acuzat ca a folosit in campania electorala datele trimise de cetateni pentru vaccinarea anti-COVID

Fidesz, partidul de guvernamant al premierului ungar Viktor Orban, ar fi folosit datele cetatenilor din registrul de inscrieri pentru vaccinarea impotriva COVID-19 pentru a trimite mesaje electorale in campania pentru alegerile parlamentare din Ungaria din aprilie 2022, potrivit organizatiei Human Rights Watch, scrie Politico. Fidesz ar fi folosit pentru mesajele electorale si datele cetatenilor care au solicitat beneficii fiscale .

Orban: Sanctiunile asupra gazului rusesc va avea consecinte tragice pentru Ungaria

Extinderea sanctiunilor Uniunii Europene asupra gazului rusesc si energiei nucleare ar avea consecinte tragice pentru Ungaria si guvernul lucreaza pentru a obtine scutire de la orice astfel de decizii, a declarat prim-ministrul Viktor Orban postului.

Orban: Sanctiunile asupra gazului rusesc vor avea consecinte tragice pentru Ungaria

Extinderea sanctiunilor Uniunii Europene asupra gazului rusesc si energiei nucleare ar avea consecinte tragice pentru Ungaria si guvernul lucreaza pentru a obtine scutire de la orice astfel de decizii, a declarat prim-ministrul Viktor Orban postului.

VIKTOR ORBAN: Ungaria inca se opune impozitului minim pe companii, care afecteaza piata muncii

Ungaria se opune in continuare impozitului minim pe companii, a anuntat astazi premierul Viktor Orban la postul public de radio, citand temerile legate de locurile de munca in tara din Europa Centrala, care a folosit regimul fiscal mai avantajos pentru atragerea investitiilor.

VIKTOR ORBAN: Ungaria inca se opune impozitului minim pe companii

Ungaria se opune in continuare impozitului minim pe companii, a anuntat astazi premierul Viktor Orban la postul public de radio, citand temerile legate de locurile de munca in tara din Europa Centrala, care a folosit regimul fiscal mai avantajos pentru atragerea investitiilor.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,153 seconds )