Libnet.ro
carturesti.ro

12:30

Viol la stana. Un cioban a batjocorit-o pe femeia care l-a ingrijit de cand era copil

Adevărul Adevărul,
Viol la stana. Un cioban a batjocorit-o pe femeia care l-a ingrijit de cand era copil

Un tanar de 19 ani a fost arestat preventiv sub acuzatia de viol, dupa ce a sechestrat si violat o femeie de 52 de ani la o stana din apropierea Barladului, unde fusese angajat de proprietar sa aiba grija de oi. Anchetatorii au stabilit ca barbatul fusese practic crescut de femeia pe care a agresat-o sexual. continuă pe Adevărul

Ce spunea femeia care a angajat-o pe Printesa Diana ca bonadespre aceasta. Ce adora sa le faca oamenilor

O viata ca-n basmele cu printese si un sfarsit tragic ca-n filmele de blockbuster. Printesa Diana este, si astazi, una dintre cele mai iubite si populare personalitati din toate timpurile, iar viata ei a fost o adevarata sursa de inspiratie pentru milioane de oameni din toate colturile mapamondului. Ce fel de bona era Printesa Diana .

Femeia care a dizolvat un cui in doar 3 zile. Tehnica geniala care poate salva planeta

Planeta pe care traim are moduri surprinzatoare prin care ne poate ajuta. Acest lucru, daca mai era nevoie, a fost demonstrat de un cercetator din Chile. Nadac Robles a testat bacteriile consumatoare de metale. Prin cercetarile sale spera ca ar putea ajuta la curatarea industriei miniere extrem de poluante din tara natala. Nadac Robles, de .

watchshop.ro

actualitate, 12:30

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )