Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Violeta Alexandru vrea o alta organigrama pentru Inspectia Muncii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Violeta Alexandru vrea o alta organigrama pentru Inspectia Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, considera ca Institutia Muncii trebuie prima data desfiintata si apoi reinfiintata cu o noua organigrama si cu un sistem de concurs pentru ocuparea functiilor cheie. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru: Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama

Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama si cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii solicita schimbarea sefilor de la casele de pensii neperformante Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a solicitat presedintelui Casei Nationale de Pensii sa schimbe conducerile caselor neperformante cum sunt cele de la Alba, Bihor, Ilfov, Valcea, Neamt, Hunedoara Petrosani), Giurgiu si Gorj, precum si din toate sectoarele Capitalei, noteaza Agerpres. De asemenea, Violeta Alexandru considera ca Institutia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama si cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie.

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii! Care este motivul ministrului

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii pentru ca, spune ministrul, aceasta institutie nu poate fi reformata prin decizii punctuale.

Violeta Alexandru: Am cerut Presedintelui CNPP sa opereze schimbari la nivelul conducerii caselor de pensii neperformante

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat in cursul serii de luni, pe contul personal de Facebook ca i-a cerut Presedintelui Casei Nationale de Pensii sa opereze schimbari la nivelul.

Cad capete! Violeta Alexandru, anunt de ultima ora: Acum tragem linie!

Violeta Alexandru ameninta ca va lua masuri asupra directorilor Caselor de Pensii care au, in continuare restante. Totusi, au trecut 8 luni de cand am cerut sa se rezolve lucrurile.

Violeta Alexandru nu se testeaza pentru COVID, in ciuda faptului ca toti ministrii trebuie sa o faca. Motivul invocat de ministru

Potrivit unor surse Antena 3, toti ministrii Guvernului se vor testa pentru coronavirus, dupa ce premierul Ludovic Orban a mers luni dimineata sa se testeze pentru coronavirus.

NASA vrea ajutorul cetatenilor pentru a gasi extraterestri

NASA tocmai a lansat un nou proiect stiintific cetatenesc - doreste ajutorul publicului pentru a gasi si identifica exoplanete noi. Noua platforma Planet Patrol cere voluntarilor sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )