Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV Pedepse cu inchisoarea si pentru Laura Georgescu, Narcisa Iorga si Gheorghe Stefan Pinalti

Hotnews Hotnews,
 Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV Pedepse cu inchisoarea si pentru Laura Georgescu, Narcisa Iorga si Gheorghe Stefan Pinalti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, informeaza Mediafax. in acelasi dosar, fosta sefa CNA Laura Georgescu a fost condamnata la 4 ani si 4 luni inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva. continuă pe Hotnews

Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoa.

Lovitura pentru Viorel Hrebenciuc, in Ajun de Craciun: Fostul deputat, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Fostul PSD-ist Viorel Hrebenciuc si-a primit, marti, in ajun de Craciun, sentinta in dosarul Giga TV. Fostul deputat a primit 3 ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres. in acelasi dosar,.

Lovitura pentru Viorel Hrebenciuc, inainte de Craciun. A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV.

Condamnari cu inchisoarea pentru Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Bogdan Olteanu

Judecatorii din Romania au dat doua sentinte in dosare in care au fost judecate nume importante, chiar inainte de Craciun. in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV au fost condamnati la inchisoare Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Laura Georgescu. De asemenea, Bogdan Olteanu si-a aflat sentinta in dosarul in care este acuzat ca a primit .

Fostul lider PNL Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul numirii lui Liviu Mihai

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul lider PNL Bogdan Olteanu, fost presedinte al Came.

Bogdan Olteanu - 7 ani de inchisoare in dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu la 7 ani de inchisoare in dosarul in care e acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva.

Dosarul Giga TV. Hrebenciuc, Gheorghe Stefan, Laura Georgescu si Narcisa Iorga, condamnati in ajun de Craciun. Cati ani a primit fiecare

Viorel Hrebenciuc si Gheorghe Stefan au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare, respectiv trei ani si noua luni, in Dosarul Giga TV, fiind acuzati de trafic de influenta. Decizia nu e definitva.

Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul privind numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii: Suma de un milion de euro, confiscata de la fostul viceguvernator BNR (VIDEO)

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de numirea ilegala a lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al De.

Calin Ciontu, medic judecat pentru 66 de acte de luare de mita, si Gheorghe Cotofana, avocat condamnat la 4 ani de inchisoare, au fost retrasi de pe lista de consilieri ai ministrului Sanatatii

Medicul Calin Ciontu, judecat pentru 66 de acte de luare de mita in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi, si avocatul Gheorghe Cotofana, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala, intr-un dosar in care prejudiciul se ridica la 102. 000 de euro, nu mai figureaza, incepand de vineri seara, pe lista de consilieri onorifici ai ministrului Sanatatii, Victor Costache. Ciontu si Cotofana au fost stersi de pe lista consilierilor care apare pe site-ul Ministerului Sanatatii la scurt timp dupa ce HotNews. ro a semnalat, ieri, cazul lor.

Condamnari pe banda rulanta inainte de Craciun. Bogdan Olteanu, sapte ani de inchisoare pentru luare de mita. Fostul politician ramane si fara 1 milion de euro

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu la 7 ani de inchisoare in dosarul in care e acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia nu e definitiva, conform Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2506 seconds )