Libnet.ro
watchshop.ro

17:15

Viorel Hrebenciuc si Gheorghe Stefan, condamnati la inchisoare cu executare. Decizia judecatorilor e clara

Playtech Playtech,
Viorel Hrebenciuc si Gheorghe Stefan, condamnati la inchisoare cu executare. Decizia judecatorilor e clara

In 2014, numele celebrului politician Viorel Hrebenciuc era legat de dosarul Giga TV. Deputatul PSD era trimis in judecata pentru acuzatiile de coruptie si influena asupra unei decizii date de CNA la vremea respectiva. Deputatul, alaturi de Gheorghe Stefan, cerea celor de la CNA sa retraga decizia in privinta postului TV. Viorel Hrebenciuc si scandalul . continuă pe Playtech

evomag.ro

Viorel Hrebenciuc si Gheorghe Stefan, condamnati la inchisoare cu executare in dosarul Giga TV

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga Tv, alaturi de Gheorghe Stefan, fost primar in Piatra Neamt, care a primit o pedeapsa de 4 ani si 6 luni de detentia. Si fosta sefa a CNA, Laura Georgescu, a primit o pedeapsa privativa de libertate, urmand a executa 4 ani si 4 luni.

UPDATE Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga TV Ce pedepse au primit fostul primar Pinalti si fosta sefa a CNA Laura Georgescu

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV. in acest dosar au mai fost condamnati fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan, fosta sefa a CNA Laura Georgescu si Narcisa Iorga, fost membru CNA. Decizia este definitiva.

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare - decizia este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dat verdictul definitiv in dosarul de mare coruptie in care fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc si fosta sefa a CNA, Laura Georgescu au fost condamnati la pedepse cu executare pentru fapte de mare coruptie.

Viorel Hrebenciuc 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga TV. Laura Georgescu 4 ani si 4 luni. Pinalti 4 ani si 6 luni de inchisoare si Narcisa Iorga inchisoare cu suspendare. Decizia, definitiva

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga TV. Laura Georgescu, fosta sefa CNA, a fost condamnata la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, .

Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga TV

Viorel Hrebenciuc 68 de ani) a fost condamnat definitiv marti de Curtea de Apel Bucuresti la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga TV. in acelasi dosat, Laura Georgescu, fosta sefa a CNA, a fost condamnata la 4 ani si 4 luni de inchisoare. Gheorghe Stefan Pinalti a primit o sentinta de 4 .

Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV

Viorel Hrebenciuc 68 de ani) a fost condamnat definitiv astazi de Curtea de Apel Bucuresti la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Giga TV. in acelasi dosar, Laura Georgescu, fosta sefa a CNA, a fost condamnata la 4 ani si 4 luni de inchisoare. Gheorghe Stefan Pinalti a primit o sentinta de 4 ani si 6 luni inchisoare, iar Narcisa Iorga fosta membra CNA) - 3 ani de inchisoare cu suspendare, dar trebuie sa faca munca in folosul comunitatii la ADP, potrivit G4media.

Viorel Hrebenciuc, prima reactie dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Viorel Hrebenciuc a fost ridicat, marti seara, de la domiciliul sau, dupa ce magistratii CAB l-au condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )