Libnet.ro
UNICEF

00:07

CE vireaza 3,9 milioane euro pentru combaterea pestei porcine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE vireaza 3,9 milioane euro pentru combaterea pestei porcine

Romania a primit a doua transa, in valoare de 3,9 milioane de euro, din grantul de 34,28 milioane de euro, reprezentand contributia financiara a Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a amendat Orange cu aproximativ 14 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a amendat Orange Romania cu 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada 2011-2015, operatorul de telefonie a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila, blocandu-i activitatea de transmitere a mesajelor comerciale catre/de catre clientii Orange. HotNews. ro a scris luna trecuta ca Orange a primit o amenda de peste 11 milioane de euro in acest caz.

UPDATE Consiliul Concurentei a amendat Orange cu 14 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta / Orange sustine ca a actionat legitim stopnd practicile nselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va contesta amenda

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a amendat Orange Romania cu 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada 2011-2015, operatorul de telefonie a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila, blocandu-i activitatea de transmitere a mesajelor comerciale catre/de catre clientii Orange. HotNews. ro a scris luna trecuta ca Orange a primit o amenda de peste 11 milioane de euro in acest caz. UPDATE 18:30) Orange sustine ca a fost sanctionata de catre Consiliul Concurentei pentru reactia legitima si justificata de a stopa practicile comerciale inselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va folosi toate mijloacele legale pentru a contesta aceasta sanctiune.

GUVERNUL UNGAR: Achizitie de 9,3 milioane euro pentru pictura Golgotha

Guvernul ungar a achizitionat pictura Golgotha, opera a pictorului ungar din secolul 19 Mihaly Munkacsy.

Ce tratamente se foloseau acum 80 de ani pentru combaterea pestei porcine. Serul se va aplica atat porcilor contaminati, cat si celor primejduiti

In 2017, Organizatia Mondiala pentru Sanatatea Animalelor a oficializat statutul de tara libera de pesta porcina clasica pentru Romania.

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Consiliul Concurentei amendeaza Orange Romania cu 14 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanc-tionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64,9 milioane lei, aproximativ 14 milioane euro, pentru abuz de pozitie dominanta, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Orange, amendata cu 14 milioane de euro. Ce nereguli a gasit Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

Daimler investeste 500 milioane euro in camioane autonome

Grupul auto german Daimler va investi in urmatorii ani 500 de milioane euro 573 de milioane de dolari) pentru a dezvolta camioane autonome, transmite Reuters.

Romania a pierdut 343 de milioane de euro, bani europeni pentru combaterea somajului in randul tinerilor

Romania nu a atras niciun ban din fondurile puse la dispozitie de UE prin Garantia pentru tineri Youth Employment Initiative), a atras atentia comisarul eruopean Corina Cretu. Banii, 343 de milioane de euro, puteau fi accesati pana la 30 iunie 2018.

Schi in Romania: partia de 15 milioane de euro inaugurata cu rugaciuni si huiduieli si statiunea unde se schiaza pe sosea

Partia din Masivul Rarau a fost construita in zece ani si a costat circa 15 milioane de euro, insa telegondola ei s-a defectat chiar in ziua inaugurarii. in Pasul Valcan, Ministerul Turismului a cheltuit opt milioane de euro pentru o telegondola, insa in lipsa partiilor de schi adecvate, o sosea a fost transformata in loc de schiat.

Plafonul alocat sectoarelor vegetal si zootehnic depaseste 268 milioane euro

Plafonul alocat ajutoarelor nationale tranzitorii in sectoarele vegetal si zootehnic pentru anul de cerere 2018 se ridica 268,46 milioane de euro, respectiv 1,25 miliarde de lei, conform unui proiect de Hotarare publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )