Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Virusolog roman din SUA: Omicron infecteaza un continent in cateva saptamani, sa ramanem vigilenti!

Adevărul Adevărul,
Virusolog roman din SUA: Omicron infecteaza un continent in cateva saptamani, sa ramanem vigilenti!

Cunoscut virusolog roman stabilit in SUA, dr. Cristian Apetrei avertizeaza ca varianta Omicron a SARS-COV-2 infecteaza un continent in cateva saptamani. in consecinta, el spune ca trebuie sa ramanem in continuare vigilenti. continuă pe Adevărul

Criza care ne va lovi mai rau decat pandemia covid-19?! Detaliul sumbru din SUA, nu s-a mai intamplat de 40 de ani

Pandemia de covid-19 va aduce cu sine o criza economica? Un factor din SUA ne arata ca este inceputul unei serioase amenintari financiare globale. Inflatia a crescut in SUA cu 7% in ultimul an si este cea mai mare din 1982 incoace. Este cel mai rapid ritm din ultimii aproape 40 de ani, potrivit unui .

Printul Harry, nefericit cu viata din SUA. Detaliul observat de experti la sotul lui Meghan Markle

Sa fie viata Printului Harry in SUA departe de ce si-a dorit acesta? Expertii fac declaratii uluitoare. Potrivit lui Richard Hillgrove, specialist in PR, sotul lui Meghan Markle este ca un iepure surprins de lumina farurilor unei masini, acesta fiind nefericit cu viata pe care o duce in America. Ce detaliu l-ar da de gol .

IN DECEMBRIE Preturile de consum din SUA au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii 40 de ani

Preturile de consum din SUA au inregistrat in decembrie cea mai mare crestere din ultimii 40 de ani, sustinute de chirii si de preturile matinilor second-hand, dar inflatia este pe cale sa atinca nivelul sau maxim.

PENTRU ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2021 Marile banci din SUA, asteptate sa raporteze rezultate mixte

Refinitiv preconizeaza un minus de 20-30% pentru castigurile JPMorgan si Citigroup, respectiv un avans de 20% pentru Bank of America si de 67% pentru Wells Fargo Analistii se asteapta ca unele banci majore din SUA sa raporteze, in curand, o crestere a veniturilor lor de baza in trimestrul al patrulea din 2021, datorita noilor imprumuturi acordate si randamentelor titlurilor de trezorerie detinute, chiar daca, per ansamblul sectorului, veniturile vor fi mixte din cauza diferentelor privind modul in care fiecare institutie financiara si-a contabilizat pierderile din imprumuturi, cauzate de pandemie.

Un renumit virolog roman din SUA explica de ce COVID-19 va deveni o banala raceala

COVID-19 se va transforma intr-o raceala si vom ajunge sa convietuim cu SARS-CoV-2, spune virologul roman Cristian Apetrei. El considera ca toate datele de pana acum par sa indice ca ne indreptam in aceasta directie.

IN DECEMBRIE Nou record pentru rata anuala a preturilor producatorilor industriali din SUA

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Cred ca Fed-ul va accepta o inflatie mai mare decat o crestere economica mai mica, ceea ce va livra inflatie intregii lumi Preturile producatorilor industriali PPI) din Statele Unite au continuat sa creasca in luna decembrie 2021, cu un ritm lunar de 0,2%, sub asteptari dupa avansul lunar de 0,8% din noiembrie.

Inflatia din SUA atinge cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani

Cu dobanda Fed in intervalul 0,00%-0,25%, rata reala de dobanda este de -7% * Fed va cumpara obligatiuni de 60 de miliarde de dolari in ianuarie si de 30 de miliarde de dolari in februarie, urmand in martie prima majorare, de 0,25%, a ratei-cheie la dolar Indicele preturilor de consum CPI) din Statele Unite a crescut cu un ritm lunar usor peste asteptari in decembrie, de 0,5%, dupa ce in noiembrie si octombrie avansul a fost de 0,8%, respectiv 0,9%, conform datelor publicate ieri de Departamentul American pentru Munca.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1713 seconds )