Libnet.ro
carturesti.ro

08:00

Viscol la munte. Instalatia de teleschi din Sinaia este blocata

Antena3 Antena3,
Viscol la munte. Instalatia de teleschi din Sinaia este blocata

Vantul puternic da este cap planurile turistilor. in Sinaia instalatiile pe cablu sunt oprite. continuă pe Antena3

Gigantul mondial care pleaca din Romania. Este al doilea producator la nivel mondial

Un producator urias revizuieste mai multe afaceri dupa ce s-a schimbat conducerea la finalul anului 2020. Sunt realizate mai multe consultari pentru a se observa daca activitatea din Romania o sa fie oprita. Se pare ca fabrica din tara a inregistrat mai multe pierderi. Ce gigant mondial se pregateste sa plece din Romania Tereos este .

Adrian Despot acuza Guvernul: Noi nu avem voie sa cantam, toate celelalte industrii sunt deschise sau compensate, industria de evenimente este blocata

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie este nemultumit de atitudinea autoritatilor fata de artisti. Interpretul este revoltat de faptul ca industria de evenimente nu este sprijinita de Guvern. Adrian Despot, in criza Artistul sustine .

watchshop.ro

actualitate, 08:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1628 seconds )