Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Vodafone Supernet Fibra, cea mai buna experienta de internet fix din Romania P

Playtech Playtech,
Vodafone Supernet Fibra, cea mai buna experienta de internet fix din Romania P

Vodafone Supernet Fibra a primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix din Romania. Titlul a fost obtinut pe baza scorului general obtinut in urma. continuă pe Playtech

Vodafone Supernet Fibra a primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix

Vodafone Supernet Fibra a primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix din Romania pe baza scorului general obtinut in urma evaluarii de catre auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de esantioane de trafic de internet colectate in perioada martie - august 2021. Aceasta este prima astfel de certificare conferita de auditorul umlaut unui operator de retea de internet fix din tara noastra, conform unui comunicat remis redactiei.

Cum faci cea mai buna prajitura Boema chiar acasa. Ingredientele de care ai nevoie

Prajitura Boema este indragita de cei mici si cei mari, dar afla ca poti sa o faci chiar la tine acasa pentru a multumi toata familia! Acest desert o sa te faca sa te lingi pe degete, iar reteta este extrem de simpla, asa ca nu mai ezita si incearca ceva nou! Prajitura Boema.

Virgil Popescu: Suntem dispusi sa ne punem la masa si sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru plafonarea preturilor la energie. Daca nu se rezolva in Parlament, noul Guvern va da sigur aceasta OUG (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul interimar al Energiei, le-a transmis celorlalte partide parlamentare, miercuri seara, pe B1 TV, ca liberalii sunt dispusi sa se aseze la masa si sa gaseasca solutia optima pentru plafonarea preturilor la energie.

Certificare germana independenta: Vodafone a fost omologat de auditorul umlaut pentru calitatea internetului fix din Romania

Vodafone Supernet Fibra a primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix din Romania in urma evaluarii de catre auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de esantioane de trafic de internet, colectate in perioada martie august 2021.

Garile din Hunedoara sunt aproape pustii si in pragul ruinarii. Imagini dezolante cu locurile unde, in trecut, era cea mai dezvoltata infrastructura feroviara

Mai multe orase din judetul Hunedoara au ramas fara transport feroviar. in tot acest timp, garile lor au ramas abandonate, iar acum majoritatea sunt doar ruine. La inceputul secolului XX-lea, Hunedoara era considerata una dintre regiunile cu cea mai dezvoltata infrastructura feroviara. Garile pustii din Hunedoara Aproape toate orasele din judet erau conectate intre ele .

Cum congelezi corect porumbul, de fapt. Asta e cea mai eficienta metoda

Cum poti sa congelezi in mod corect porumbul? Poti sa te bucuri de leguma aceasta delicioasa si intr-un sezon extra. Iata care este cea mai eficienta metoda pentru a face acest lucru! Cum sa congelezi porumbul in mod corect? Porumbul este adorat de multi dintre romani. Pentru cei care il iubesc si ar vrea sa-l .

China lanseaza cea mai lunga misiune spatiala din istoria sa - Trei astronauti vor sta sase luni pe statia spatiala aflata in constructie

China va lansa sambata cea mai lunga misiune spatiala din istoria sa, Shenzhou-13, iar trei astronauti vor ajunge pe singurul modul al statiei spatiale aflata in constructie. Cei trei, intre care si o femeie, vor petrece sase luni in spatiu. China are tot mai mari ambitii, a trimis sonde spre Marte si spre Luna si vrea ca anul viitor sa termine constructia statiei spatiale.

William Shatner a devenit, oficial, cea mai in varsta persoana care a ajuns in spatiu: cum a decurs zborul Blue Origin

Este oficial: dupa mult entuziasm si o usoara intarziere, William Shatner a devenit cea mai in varsta persoana care a zburat vreodata in spatiu, cu ajutorul Blue Origin. Vedeta din.

Incidenta din Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori. Capitala a atins cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei

Rata de infectare cu SARS-CoV-2, in Bucuresti, a ajuns la 15,4 la mia de locutori. Astfel, Bucurestiul atinge cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei. Comparativ cu ziua de joi a saptamanii .

De ce este educatia cea mai buna investitie: La fiecare leu investit in educatia unei persoane cu masterat, statul primeste inapoi opt lei

Fiecare leu alocat unui ciclu complet de educatie genereaza opt lei sub forma de venit la buget din taxe, impozite si contributii, potrivit studiului Costul educatiei: investitie, randament, impact, publicat de Fundatia World Vision Romania. Pe de alta parte, din cauza lipsei accesului la educatie, statul cheltuieste, in medie, circa 90. 000 de lei pentru un somer cu studii primare.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )