Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

Volodimir Zelenski, dupa ce Ucraina a castigat Eurovision 2022: Ne vom stradui sa gazduim Eurovision in Mariupol

Antena3 Antena3,
Volodimir Zelenski, dupa ce Ucraina a castigat Eurovision 2022: Ne vom stradui sa gazduim Eurovision in Mariupol

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis felicitari pentru victoria Kalush Orchestra, la editia din acest an a Eurovision si a spus ca tara sa se va stradui pentru a gazdui intr-o ziconcursul european in Mariupol, cand va fi liber, linistit si restaurat. continuă pe Antena3

Juramantul lui Volodimir Zelenski dupa ce Ucraina a castigat Eurovision 2022. Toti asteptau reactia presedintelui

Presedintele Ucrainei vine cu un juramant dupa vestea ca tara a castigat Eurovision 2022. Promisiunea facuta tuturor a fost neasteptata. Curajul nostru a impresionat lumea, muzica noastra a cucerit Europa!, a declarat oficialul. Concursul international de muzica a fost castigat de ucraineni in editia aceasta. Trupa Kalush Orchestra s-a prezentat pe marea scena cu piesa .

Mesajul lui Volodimir Zelenski dupa ce Ucraina a castigat Eurovision

Volodimir Zelenski a felicitat trupa Kalush Orchestra pentru castigarea concursului Eurovision. Presedintele ucrainean a promis ca evenimentul va fi gazduit la Mariupol, atunci cand orasul va fi liber si restaurat, probabil chiar anul viitor, potrivit itv. com. Curajul nostru impresioneaza lumea, muzica noastra cucereste Europa! Anul viitor Ucraina va gazdui Eurovision!Multumim pentru victorie Kalush Orchestra si tuturor celor care ne-au votat!, a spus Volodimir Zelenski pe pagina sa de Facebook, dupa ce Ucraina a castigat concursul Eurovision. Versurile piesei care a castigat Eurovision reflecta realitatea razboiului din Ucraina .

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1509 seconds )