Libnet.ro
UNICEF

19:31

Volodimir Zelenski

Libnet Ro
Volodimir Zelenski a cerut liderilor europeni sa sporeasca livrarile de arme si munitii catre Ucraina

Volodimir Zelenski a cerut liderilor europeni sa sporeasca livrarile de arme si munitii catre Ucraina

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, le-a cerut vineri liderilor europeni, reuniti la un summit la Praga, sa sporeasca livrarile de arme si munitii catre Ucraina si sa creasca in tarile lor investitiile in sectorul apararii, in pofida cresterii costului vietii. Zelenski le cere liderilor europeni mai multe arme si cresterea productiei militare Cresteti livrarile de arme si munitii pentru a ne) apara in fata presiunii rusesti!, a cerut Zelenski, adresandu-se prin legatura video liderilor statelor UE, informeaza DPA si Agerpres. Cresteti productia de arme si munitii in Europa pentru a fi permanent pregatiti sa ne aparam spatiul nostru comun!, a completat liderul de la Kiev.

Zelenski le cere liderilor europeni mai multe arme si munitie si sa mareasca investitiile in aparare

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut liderilor europeni, reuniti la un summit la Praga, sa sporeasca livrarile de arme si munitii catre Ucraina si sa creasca in tarile lor investitiile in sectorul apararii, in pofida cresterii costului.

Zelenski le cere liderilor europeni mai multe arme si cresterea productiei militare

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut vineri liderilor europeni, reuniti la un summit la Praga, sa sporeasca livrarile de arme si munitii catre Ucraina si sa creasca in tarile lor investitiile in sectorul apararii, in pofida cresterii costului vietii.

Volodimir Zelenski le cere liderilor europeni mai multe arme si cresterea productiei militare

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut astazi liderilor europeni, reuniti la un summit la Praga, sa sporeasca livrarile de arme si munitii catre Ucraina si sa creasca in tarile lor investitiile in sectorul apararii, in pofida cresterii costului vietii.

O farsa si o insulta |Nervozitate in Ucraina, dupa decernarea premiului Nobel pentru Pace

Unul dintre cei mai cunoscuti consilieri ai presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski si-a manifestat frustrarea dupa anuntul castigatorilor premiului Nobel pentru Pace pe 2022.

Kievul ii raspunde lui Lavrov: Loviturile preventive asupra Rusiei evocate de Zelenski se refera la sanctiuni

Volodimir Zelenski s-a referit la impunerea de sanctiuni Rusiei cand a sugerat necesitatea unor lovituri preventive impotriva acesteia pentru a impiedica orice utilizare a armelor nucleare, a explicat purtatorul de cuvant al presedintelui ucrainean, Serhii Nikiforov.

Premiul Nobel pentru Pace 2022. Volodimir Zelenski, Greta Thunberg sau Alexei Navalnii printre favoriti

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace 2022 urmeaza sa fie anuntat vineri la Oslo, Norvegia. in total, 343 de nominalizati 251 de persoane si 92 de organizatii concureaza pentru premiu in acest an, potrivit Institutului Nobel. Lista completa nu este inca publica si va putea fi vazuta abia dupa 50 de ani .

Volodimir Zelenski anunta ca de la 1 octombrie peste 500 de km patrati au fost recuceriti la Herson

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, joi seara, in discursul adresat natiunii, ca armata ucraineana a recucerit peste 500 de kilometri patrati in regiunea Herson de la 1 octombrie.

Volodimir Zelenski, tot mai aproape de victorie. Ce cuceriri spectaculoase a obtinut armata ucraineana in ultimele ore

Volodimir Zelenski a tinut, joi seara, un discurs in cadrul caruia a vorbit despre cuceririle armatei sale si a demascat tara care alimenteaza Rusia cu armament, desi a negat in repetate randuri ajutorul acordat tarii agresoare. in timp ce orasul Zaporojie este in continuare atacat de inamic, presedintele ucrainean anunta noi cuceriri in Herson, lucru .

VIDEO Zelenski pune presiune pe NATO sa atace preventiv Rusia. Val de reactii dure la Moscova

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski considera ca NATO si intreaga comunitate internationala ar trebui sa revizuiasca procedura de raspuns la posibila utilizare a armelor nucleare de.

Schimb de amenintari intre Zelenski si Putin: Kievul sustine ca NATO ar trebui sa lanseze lovituri preventive asupra Rusiei iar Kremlinul ameninta cu consecintele monstruoase ale razboiului mondial

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat recent ca NATO ar trebui sa lanseze lovituri preventive impotriva Rusiei, in loc sa astepte loviturile nucleare ale Rusiei. La scurt timp, Kremlinul a reactionat printr-o declaratie pentru RIA Novosti a secretarului de presa a presedentiei ruse, Dmitri Peskov, care a afirmat ca mesajul Kievului constituie un apel la declansarea unui razboi mondial. Zelenski: NATO ar trebui sa elimine posibilitatea Rusiei de a folosi arme nucleare .

Zelenski cere noi arme de la liderii europeni: impiedicam tancurile ruse sa ajunga la Varsovia

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a cerut din nou, joi, arme liderilor europeni, afirmand ca prin castigul tarii sale, se impiedica avansul tancurilor rusesti catre Varsovia sau Praga.

Ucraina trebuie sa castige pentru a impiedica tancurile rusesti sa ajunga la Varsovia sau Praga, spune Zelenski

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut joi liderilor europeni mai multe arme pentru a pedepsi agresorul rus si sa impiedice tancurile rusesti sa mearga la Varsovia sau Praga, la sapte luni dupa inceperea invaziei ruse a Ucrainei, relateaza AFP.

Tancuri rusesti la Varsovia sau Praga! Avertismentul lui Volodimir Zelenski

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat ca Rusia trebuie oprita, pentru ca tancurile Moscovei sa nu ajunga in capitalele europene.

VOLODIMIR ZELENSKI: Planurile militare aprobate de Statul Major vor fi pe placul ucrainenilor si ii vor supara pe ocupanti

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a dezvaluit in noaptea de miercuri spre joi ca planurile militare aprobate intr-o reuniune a Statului Major al Comandantului Sef Suprem vor fi pe placul ucrainenilor si ii vor supara pe ocupanti.

Zelenski, despre noile planuri ale armatei ucrainene: ii vor supara pe ocupantii rusi

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a dezvaluit in noaptea de miercuri spre joi ca planurile militare aprobate intr-o reuniune a Statului Major al Comandantului Sef Suprem vor fi pe placul ucrainenilor si ii vor supara pe ocupanti.

OFICIAL: Ucraina vrea sa gazduiasca CM de fotbal din 2030 - Reactia presedintelui Volodimir Zelenski

Spania si Portugalia au integrat miercuri Ucraina in candidatura lor comuna la organizarea Cupei Mondiale de fotbal din 2030, oferind un front european cu puternica tenta politica si pledand pentru speranta in plin razboi pe teritoriul ucrainean, informeaza AFP.

Volodimir Zelenski, mesaj sfidator catre Vladimir Putin. Liderul ucrainean se joaca cu focul: Este evident cine va castiga

Volodimir Zelenski nu rateaza nicio zi in care sa le vorbeasca oamenilor despre situatia de pe front si despre progresul Ucrainei. De asemenea, liderul ucrainean transmite mesaje de incurajare catre poporul sau, incercand in acelasi timp sa intimideze adversarul prin diverse strategii si afirmatii. in discursul de miercuri seara, Zelenski a anuntat recucerirea a trei .

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 225: Zelenski spune ca trupele Kievului au eliberat alte 3 localitati

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anuntat ca trei noi localitati au fost recucerite de fortele de la Kiev in regiunea Herson, in sudul tarii vecine, unde trupele Moscovei sunt in dificultate. Novo-Voskresenske, Novo Grigorivka si Petropavlivka din regiunea Herson au fost eliberate in ultimele 24 de ore, a indicat Volodimir Zelenski intr-un videoclip pe retelele .

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 225: Zelenski spune ca trupele Kievului au eliberat alte 3 localitati

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anuntat ca trei noi localitati au fost recucerite de fortele de la Kiev in regiunea Herson, in sudul tarii vecine, unde trupele Moscovei sunt in dificultate. Novo-Voskresenske, Novo Grigorivka si Petropavlivka din regiunea Herson au fost eliberate in ultimele 24 de ore, a indicat Volodimir Zelenski intr-un videoclip pe retelele .

actualitate, 19:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )