Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vot Unanimitate

Libnet Ro
Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Vot cu unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat

Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Vot cu unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat

Inscrisa ca amendamente la noul cod silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata astazi, cu unanimitate, dupa patru runde de dezbateri, de catre comisiile reunite pentru mediu si pentru paduri ale Senatului. Ministerul Mediului sustine oficial demersul, alaturi de parlamentari din tot spectrul politic.

Bugetul Primariei Capitalei pe 2024, votat de Consiliul General dupa trei incercari esuate Ce amendamente au facut consilierii PNL-PSD

Bugetul Primariei Capitalei pe anul 2024 a fost votat vineri de consiliul General cu 51 de voturi pentru din 51 de consilieri prezenti, adica in unanimitate. Asta dupa ce a cazut la vot de trei ori, deoarece consilierii PNL si PSD au venit cu amendamente in valoare de 1,5 miliarde lei, ca sa dea mai multi bani la subventie, ajutorul pentru persoane cu handicap si locuinte sociale, dar fara sa indice de unde s-ar taia fonduri. Si de data aceasta au venit cu amendamente, dar modeste, de circa 650 milioane lei si au si indicat de unde sa fie luati banii.

Firea: Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis sa sustina candidatura mea pentru Primaria Capitalei

Gabriela Firea a anuntat miercuri ca Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, prin vot in unanimitate, sa sustina candidatura sa pentru Primaria Capitalei.

Gabriela Firea: Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, in unanimitate, sa sustina candidatura mea pentru Primaria Capitalei Candidatii validati pentru sectoare

Gabriela Firea, senatoare social-democrata si fost primar general, sustine ca Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, prin vot in unanimitate, sa ii sustina candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Gabriela Firea, sustinuta de PSD Bucuresti pentru Primaria Capitalei .

Firea anunta ca PSD Bucuresti ii sustine candidatura la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a anuntat ca Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, prin vot in unanimitate, sa sustina candidatura sa pentru Primaria Capitalei. Multumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot in unanimitate, sa sustina candidatura mea pentru Primaria Capitalei. Sunt determinata sa muncesc din nou pentru dezvoltarea orasului, pentru .

VIDEO. Israelul respinge impunerea unui stat palestinian, spune Netanyahu

Duminica 18 februarie), Israelul si-a oficializat opozitia fata de ceea ce a numit recunoasterea unilaterala a statului palestinian si a declarat ca orice acord de acest fel trebuie sa fie obtinut prin negocieri directe. Premierul Benjamin Netanyahu a supus decizia declarativa la vot in cadrul cabinetului, care a aprobat in unanimitate masura, potrivit unui comunicat.

Liderul PNL refuza sa spuna pe cine ar vota intre Gabriela Firea si Nicusor Dan: Votul este secret. As stabili in cabina de vot

Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a refuzat sa spuna pe cine ar vota pentru Primaria Capitalei intr-o competitie in care ar participa doar Gabriela Firea si Nicusor Dan. Amintim ca PNL Bucuresti a decis cu unanimitate, joi, retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicusor Dan, sustinand ca, in ciuda suportului de care a beneficiat, rezultatele administratiei sale nu corespund asteptarilor locuitorilor Capitalei.

SUA: Fed mentine dobanzile Nu se intrevede deocamdata o reducere a dobanzii

Asa cum era de asteptat, Rezerva Federala a SUA Fed) a mentinut miercuri rata cheie principala neschimbata la intervalul 5,25%-5,50%, pe care il mentine din iulie, decizie luata in unanimitate de cei 12 membri cu drept de vot, potrivit AFP.

Surse: Comisia juridica din Senat a votat in unanimitate pentru ridicarea imunitatii lui Florin Citu

Surse Antena 3 CNN spun ca a fost unanimitate astazi in Comisia juridica din Senat pentru ridicarea imunitatii parlamentare a lui Florin Citu, fost premier al Romaniei.

Parlamentul European a votat in favoarea renuntarii la dreptul de veto al statelor membre Ce alte propuneri radicale face

Parlamentul European a adoptat miercuri o rezolutie care include mai multe propuneri pentru reforma UE, printre care si luarea unui numar mai mare de decizii in Consiliu prin vot cu majoritatea calificata, in loc de unanimitate, cum este in prezent, relateaza Agerpres.

Sebastian Burduja, votat in fruntea PNL Bucuresti

Conducerea PNL a dat un vot in unanimitate pentru preluarea sefiei PNL Bucuresti de catre ministrul Sebastian Burduja, care este si seful PNL Sector 1.

Stefan Deaconu, reales in functia de presedinte al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Colegiul de conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), intrunit in sedinta din ziua de 12 septembrie a. c. , a stabilit prin vot presedintele, precum si componenta Colegiului Curtii de Arbitraj Comercial International. La propunerea presedintelui CCIR, dl. Mihai Daraban, Colegiul de Conducere al CCIR a aprobat cu unanimitate de voturi reinnoirea mandatului dlui. Stefan Deaconu, ca presedinte al Curtii de Arbitraj Comercial International.

Florin Petre, primarul din Crevedia, exclus din PSD

Primarul din Crevedia a fost exclus din partidul PSD printr-un vot in unanimitate. Membrii PSD au hotarat excluderea sa din partid, in urma unei cereri venite din partea Premierului Marcel Ciolacu, potrivit antena3. ro. Excluderea lui Florin Petre si suspendarea primarului din Caracal, Ion Doldurea, au fost actiuni luate pentru a transmite un semnal clar ca PSD subliniaza importanta disciplinei si a integritatii in randurile sale. Marcel Ciolacu, in premier si sef al partidului, pare hotarat sa nu ierte niciun comportament care ar putea afecta imaginea si directia partidului.

PSD, dupa ce AUR a votat in unanimitate proiectul cu copiii: Terminati cu minciuna si manipularea oamenilor

PSD i-a indemnat pe reprezentantii AUR sa termine cu minciuna si cu manipularea oamenilor, dupa ce acestia au votat in unanimitate proiectul cu copiii pe care l-au contestat in spatiul public.

Noua state membre lanseaza o initiativa de reformare a procesului decizional al UE: Majoritatea calificata in locul unanimitatii la vot pentru deciziile de politica externa si de securitate

Conform regulilor actuale, toate deciziile de politica externa din UE necesita aprobarea unanima a celor 27 de state membre. Noua tari ale Uniunii Europene si-au unit fortele pentru a reforma regulile de vot care se aplica in prezent deciziilor de politica externa si de securitate ale blocului, care sunt guvernate de unanimitate si cad adesea victimele dreptului de veto al unui singur stat membru, scrie euronews. com. Majoritatea calificata in locul unanimitatii la vot pentru deciziile de politica externa si de securitate .

Turcia: Parlamentul a ratificat aderarea Finlandei la NATO

ACTUALIZARE Finlanda multumeste Turciei pentru ratificarea aderarii sale la NATO --- Parlamentul turc a ratificat in unanimitate ieri seara aderarea Finlandei la NATO, care era blocata din mai anul trecut, la cateva zile dupa un vot similar al deputatilor ungari.

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat in unanimitate joi seara aderarea Finlandei la NATO, care era blocata din mai anul trecut, la cateva zile dupa un vot similar al deputatilor ungari. Candidatura finlandeza, aprobata acum de toate cele 30 de state membre ale NATO, a fost ratificata cu voturile celor 276 de deputati, potrivit operatiunilor de vot .

Ungaria va vota pentru aprobarea aderarii Finlandei la NATO, a declarat liderul partidului de guvernamant de la Budapesta

Partidul de guvernamant al Ungariei intentioneaza sa aprobe aderarea Finlandei la NATO printr-un vot la sfarsitul acestei luni, a anuntat vineri intr-un comunicat. Ungaria va vota pentru aderarea Finlandei la NATO Votul parlamentar va avea loc pe 27 martie, iar grupul va vota in unanimitate in sprijinul candidaturii Finlandei, a declarat liderul partidului de guvernamant Fidesz, Mate Kocsis, intr-un comunicat, potrivit CNN.

Ce dovada de slabiciune - Emmanuel Macron, pus la zid in presa franceza si internationala dupa ce a ocolit Parlamentul pentru controversata reforma a pensiilor

Dovada de slabiciune, esec sau farsa - presa franceza critica in unanimitate vineri adoptarea fara vot a reformei pensiilor, prin recurgerea la articolul 49. 3 din Constitutia franceza, la care a apelat Emmanuel Macron si il acuza pe presedinte pentru criza politica si sociala care ameninta Franta, scrie AFP. Reforma pensionarii in Franta, explicata in 8 puncte esentiale Regimul special al pensiilor urmeaza sa inceteze.

Aderarea Romaniei la Schengen, pusa pe ordinea Consiliului JAI doar cand e sigur un vot in unanimitate SURSE

Autoritatile romane vor insista pentru punerea pe agenda JAI a aderarii la Schengen cand vor sti ca Austria nu va mai bloca procesul, fiind continuate negocierile cu Viena, sustin surse din PNL.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )