Libnet.ro
UNICEF

19:30

Wta 250

Libnet Ro
Transylvania Open ramane pe harta WTA

Transylvania Open ramane pe harta WTA

Turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, singurul de acest nivel din Romania, va continua si in 2025, dupa ce organizatorii au reusit sa obtina prelungirea licentei.

Ana Bogdan, dupa finala pierduta la Transylvania Open: Va multumesc din suflet pentru toate emotiile

Jucatoarea de tenis din Cehia, Karolina Pliskova, a obtinut o victorie impresionanta la turneul Transylvania Open, cel mai important eveniment de nivel WTA 250 din Romania. in finala desfasurata in BT Arena din Cluj-Napoca, Pliskova a invins-o pe romanca Ana Bogdan cu scorul de 6-4, 6-3. La scurt timp dupa partida, Ana Bogdan a oferit .

Transylvania Open a fost castigat de cehoaica Karolina Pliskova

Jucatoarea de tenis din Cehia, Karolina Pliskova, a obtinut o victorie impresionanta la turneul Transylvania Open, cel mai important eveniment de nivel WTA 250 din Romania. in finala desfasurata in BT Arena din Cluj-Napoca, Pliskova a invins-o pe romanca Ana Bogdan cu scorul de 6-4, 6-3. Pliskova 31 ani, 78 WTA) a obtinut victoria dupa .

Ana Bogdan a pierdut finala Transylvania Open

Ana Bogdan, cap de serie 8 si numarul 65 mondial, a pierdut, duminica, finala turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Karolina Pliskova a castigat turneul Transylvania Open, dupa ce-a invins-o in finala pe Ana Bogdan

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova a castigat turneul Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din Romania, dupa ce a invins-o pe romanca Ana Bogdan cu 6-4, 6-3, duminica, in finala desfasurata in BT Arena din Cluj-Napoca.

Ana Bogdan rateaza titlul la Transylvania Open. Trofeul merge la o dubla finalista de Grand Slam

Finala turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca a fost castigata de Karolina Pliskova din Cehia in fata Anei Bogdan, reprezentanta Romaniei.

Ana Bogdan, invinsa de Karolina Pliskova in finala WTA Transylvania Open 2024

Ana Bogdan a ratat duminica primul titlu WTA 250 al carierei, dupa finala pierduta in fata Karolinei Pliskova fosta lidera mondiala si dubla finalista de Grand Slam) la Transylvania Open 2024 de la Cluj-Napoca.

Karolina Pliskova va juca contra Anei Bogdan in finala turneului Transylvania Open

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova o va infrunta pe Ana Bogdan in finala turneului Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din Romania, dupa ce a invins-o sambata seara pe britanica Harriet Dart, cu 6-3, 6-3, in BT Arena din Cluj-Napoca.

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan s-a calificat in finala turneului Transylvania Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan, cap de serie numarul opt, s-a calificat in finala turneului Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din Romania, dupa ce a invins-o pe conationala Jaqueline Cristian cu 6-3, 3-6, 6-4, sambata, in BT Arena din Cluj-Napoca.

Transylvania Open: Ana Bogdan va juca finala Victorie in duelul romanesc

Ana Bogdan s-a calificat in finala turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, dupa victoria in trei seturi in fata conationalei Jaqueline Cristian, scor 6-3, 3-6, 6-4.

Jaqueline Cristian in semifinale la Transylvania Open Final de drum pentru Sorana Cirstea la Abu Dhabi

Fara set pierdut in aceasta saptamana la Transylvania Open, Jaqueline Cristian ajunge la un pas de finala in turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian s-a calificat in semifinalele turneului Transylvania Open

Jucatoarea romana de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat in semifinalele turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din Romania, dupa ce a invins-o pe letona Anastasija Sevastova cu 6-3, 7-5, vineri, in BT Arena din Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian s-a calificat in sferturi la Transylvania Open

Jaqueline Cristian, locul 81 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian ajunge in sferturi la Transylvania Open

Jucatoarea Jaqueline Cristian si-a luat revansa in fata danezei Clara Tauson si s-a calificat in sferturi la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250.

Transylvania Open 2024: Favorita eliminata dupa ce a condus cu 7-5, 3-0

Elisabetta Cocciaretto a inceput foarte bine meciul din optimile turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, dar britanica Harriet Dart a revenit spectaculos si a obtinut calificarea in runda urmatoare.

Transylvania Open 2024: Meci aproape perfect pentru una dintre favorite

Elisabetta Cocciaretto s-a calificat in optimile turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, sportiva din Italia surclasand-o in runda inaugrala pe Emiliana Arango.

Jaqueline Cristian s-a calificat in optimi la Cluj-Napoca

Jucatoarea Jaqueline Cristian a trecut de primul tur la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open.

Transylvania Open: Jaqueline Cristian s-a calificat in turul al doilea Campioana en-titre, eliminata

Jaqueline Cristian a debutat cu dreptul la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, reusind sa castige in fata spaniolei Marina Bassols 105 WTA), scor 6-3, 6-2.

Ana Bogdan s-a calificat in optimi la Transylvania Open

Ana Bogdan, locul 66 WTA si favorita 8, a invins-o pe americanca Alycia Parks, numarul 72 mondial, si s-a calificat in optimi la Transylvania Open, turneu de categorie 250 si dotat cu premii de peste 260. 000 de dolari.

Principala favorita, in optimi la Transylvania Open Rezultatele zilei

In ultima partida a zile la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, olandeza Arantxa Rus 45 WTA) a trecut in doua seturi de belgiana Greet Minnen 75 WTA), scor 7-5, 6-1.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )