Libnet.ro
carturesti.ro

22:46

York Mastii

Libnet Ro
Un nou val de COVID-19 vine peste New York. Masca obligatorie in spatiile inchise

Un nou val de COVID-19 vine peste New York. Masca obligatorie in spatiile inchise

Populatia orasului american revine la vechile norme sanitare. Purtarea mastii in spatiile inchise redevine obligatorie, iar milioane de teste rapide vor fi distribuite pentru a tine situatia sub control. Cresterea numarului de infectati COVID-19 a determinat oficialii orasului american sa ridice nivelul de alerta si sa intreprinda masuri de prevenire a raspandirii a unui nou val de pandemie.

SUA: Orasul New York se confrunta cu un nou val de Covid-19

Autoritatile orasului american New York au cerut luni populatiei sa revina la purtarea mastii in toate spatiile publice interioare si au anuntat distribuirea a milioane de teste rapide pentru a incerca sa stapaneasca noul val de Covid-19.

La New York se revine la purtarea mastii dupa noul val de COVID-19

Autoritatile orasului american New York au cerut luni populatiei sa revina la purtarea mastii in toate spatiile publice interioare si au anuntat distribuirea a milioane de teste rapide pentru a incerca sa stapaneasca noul val de COVID-19, relateaza agentia EFE. Recenta noua crestere a numarului cazurilor de COVID-19 au adus New York-ul aproape de intrarea .

New York se confrunta cu un nou val de COVID-19. Oficialii din domeniul sanatatii cer populatiei sa revina la purtarea mastii

Autoritatile din New York au cerut luni populatiei sa revina la purtarea mastii in toate spatiile publice interioare. Acestea au anuntat distribuirea a milioane de teste rapide pentru a incerca sa tina sub control noul val de COVID-19, conform agentia EFE. Cazurile de COVID-19 s-au inmultit puternic la New York Noua crestere a numarului de cazuri de COVID-19 poate aduce New York-ul aproape de intrarea in nivelul ridicat de alerta. Aceasta apare atunci cand se ajunge la anumite praguri in ceea ce priveste numarul internarilor pe sectii si la ATI. Astfel ca, pentru ultimele 7 zile, rata infectarilor a ajuns la 300 la 100. 000 locuitori. De asemenea, a crescut numarul de spitalizari, iar aceasta situatie este si mai grava in alte zone ale statului american. Ca preventie pentru raspandirea virusului, autoritatile locale au recomandat luni populatiei sa revina la purtarea mastii in toate spatiile interioare. Totodata, masca de protectie este obligatorie in transportul public. in plus, primaria orasului a anuntat punerea la dispozitie a 16,5 milioane de teste de COVID-19 pentru populatie, respectiv a unui milion de masti. La inceputul pandemiei, orasul New York a fost unul din epicentrele mondiale de COVID-19. Pana in prezent a inregistrat peste 40. 000 de decese provocate de pandemie, conform Digi24. ro. Autoritatile din China inaspresc si mai mult durele restrictii anti-COVID-19 Autoritatile din Shanghai inaspresc restrictiile deja dure pentru combaterea COVID-19, intr-o incercare de la reduce la zero numarul de infectii din afara zonelor aflate in carantina, pana la sfarsitul acestei luni, informeaza Reuters, care citeaza surse apropiate problemei. Mai multi locuitori au spus ca li s-a cerut sa se mute in centre de carantina chiar si cand au fost testati negativ pentru COVID, atunci cand au fost gasite cazuri in cladirile lor. Situtia devinetot mai frustranta. Alti oameni au spus ca li s-a transmis ca nu vor mai putea sa iasa pe usile locuintelor sau sa primeasca livrari timp de o saptamana. Situatia in metropola de 25 de milioane de locuitori e deja foarte tensionata de saptamani intregi. Imagini postate pe retelele sociale au aratat oameni urland de la geamuri ca le e foame. Asta dupa ce li s-a interzis sa iasa din case si pentru cumparaturi. Altii au fost surprinsimancand din cosurile de gunoi.

Nou val de COVID in New York. Autoritatile fac apel la populatie sa nu renunte la masca

Alerta in New York, dupa aparitia unui nou val de coronavirus. Autoritatile orasului american au cerut, luni, populatiei sa revina la purtarea mastii de protectie in toate spatiile.

New York se confrunta cu un nou val de COVID-19. Autoritatile au reimpus purtarea mastilor de protectie

Autoritatile orasului american New York au cerut luni populatiei sa revina la purtarea mastii in toate spatiile publice interioare si au anuntat distribuirea a milioane de teste rapide pentru a incerca sa stapaneasca noul val de COVID-19, relateaza agentia EFE.

Si statul New York ridica cerinta privind obligativitatea purtarii mastii la interior

Statul New York ridica de joi obligatia de a purta masti sanitare in interior, in special in magazine, restaurante, companii, a anuntat miercuri guvernatorul democrat al statului Kathy Hochul, intr-un moment in care numarul contaminarilor cu Covid-19 este in cadere libera in Statele Unite, potrivit AFP. Statele conduse de democrati incep sa renunte la masca, dupa cele republicane.

watchshop.ro

Statele din SUA conduse de democrati urmeaza sa renunte la purtarea mastii dupa modelul celor republicane

Din California vest) in New Jersey, Connecticut nord-est) si poate in curand in New York, statele din SUA conduse de democrati au inceput sa anunte renuntarea la purtarea obligatorie a mastii in spatii inchise, inclusiv la scoala, la cateva luni dupa statele republicane si in conditiile in care coronavirusul pare in reflux in tara, relateaza .

Morgan Freeman, printre celebritatile care incurajeaza purtarea mastii: imi castigati respectul VIDEO

Numeroase celebritati, printre care Robert De Niro si Morgan Freeman, participa la o campanie de preventie in lupta contra Covid-19 lansata de guvernatorul statului New York.

Robert De Niro si alte celebritati, implicate intr-o campanie pentru purtarii mastii medicale

Mai multi actori celebri si-au imprumutat vocile pentru spoturi de constientizare a necesitatii purtarii mastilor medicale, rezultat al unei initiative a statului New York, potrivit AFP. Campania intitulata Mask Up America, a fost lansata de guvernatorul Andrew Cuomo in parteneriat cu Tribeca Enterprises.

actualitate, 22:46

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1867 seconds )