Libnet.ro
watchshop.ro

23:15

Yuja Wang revine pe scena Festivalului Enescu. Premiera romaneasca a operei Piticul

Antena3 Antena3,
Yuja Wang revine pe scena Festivalului Enescu. Premiera romaneasca a operei Piticul

Dirijorul Cristian Macelaru va inregistraintegrala lucrarilor enesciene, la Deutsche Grammophon, in cadrul unui proiect estimat sa dureze 10 ani. continuă pe Antena3

evomag.ro

Starurile zile la Festivalul Enescu: Joyce DiDonato, Yuja Wang, Cristian Macelaru si Denis Matsuev

Mezzosoprana Joyce DiDonato, castigatoare a mai multe Premii Grammy si a Premiului Olivier 2018 pentru Realizari Remarcabile in Opera, considerata probabil cea mai puternica solista din generatia sa, interpreteaza astazi un repertoriu baroc la Ateneul Roman, de la ora 16. impreuna cu ansamblul Il Pomo dOro. Ei vor interpreta arii semnate de Rossi, Monteverdi, Cesti, .

Filarmonica din Rotterdam urca pe scena Festivalului Enescu impreuna cu celebrul pianist Yefim Bronfman. Diana Damrau revine la Ateneu

Dupa ce a ridicat de cateva ori sala in picioare, la concertul de ieri, Filarmonica din Rotterdam revine astazi pe scena Salii Palatului, sub bagheta uimitorului sau dirijor,Lahav Shani, intr-un concert cu celebrul pianist Yefim Bronfman, nominalizat de sase ori la premiul Grammy si castigator al unui astfel de premiu.

actualitate, 23:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )