Libnet.ro
UNICEF

22:15

Zelenski Condamne

Libnet Ro
Zelenski cere intregii lumi sa condamne pseudo-referendumurile organizate de Rusia

Zelenski cere intregii lumi sa condamne pseudo-referendumurile organizate de Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a indemnat ieri lumea intreaga sa condamne pseudo-referendumurile organizate de Moscova, in curs de desfasurare in patru teritorii pe care trupele ruse le-au cucerit in Ucraina de la inceputul invaziei.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 213: Zelenski cere intregii lumi sa condamne pseudo-referendumurile organizate de Moscova

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a indeamna lumea intreaga sa condamne pseudo-referendumurile organizate de Moscova, in curs de desfasurare in patru teritorii pe care trupele ruse le-au cucerit in tara sa de la inceputul invaziei. in discursul sau zilnic adresat natiunii, presedintele Zelenski s-a declarat increzator ca lumea va reactiona cu cea mai mare rigoare la .

LIVE TEXT |Razboi in Ucraina. Zelenski cere condamnarea pseudo-referendumurilor. Rusii anunta prezenta la vot de circa 20%

Este a 213-a zi de la inceputul invaziei ruse pe teritoriul Ucrainei. Zelenski cere intregii lumi sa condamne referendumurile organizate de Rusia pe teritoriile ocupate din Ucraina.

Zelenski cere intregii lumi sa condamne pseudo-referendumurile organizate de rusi

In timpul discursului sau de vineri seara, Volodimir Zelenski a indemnat intreaga lume sa condamne pseudo-referendumurile pe care Rusia le organizeaza zilele acestea in mai multe regiuni ocupate in Ucraina.

LIVE Razboi in Ucraina, ziua 106: Rusia vrea sa anexeze teritoriile ucrainene ocupate intr-un nou district federal Raport sumbru pentru ucrainenii de pe front Rusia ar fi folosit avionul sau stealth Suhoi Su-57 contra sistemelor antiaeriene

In ziua 106 a invaziei declansate de Vladimir Putin, luptatorii ucraineni rezista in Severodonetk, in ciuda bombardamentelor rusesti neincetate, a declarat guvernatorul regional, in timp ce Moscova insista asupra unui asalt care, in opinia ambelor parti, ar putea contribui la influentarea cursului razboiului.

LIVE Razboi in Ucraina, ziua 24: Cel putin 847 civili au fost ucisi pana acum, iar peste 190.000 au fost evacuati de pe liniile frontului Kievul cere Chinei sa condamne Rusia

In cea de-a 24-a zi de razboi, conflictul continua sa escaladeze. La Mariupol, luptele au ajuns in centrul orasului, atat potrivit taberei ucrainene cat si celei rusesti. Oamenii care au reusit sa se evacueze de acolo descriu scenele de teroare din oras, care este asediat de bombe.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,152 seconds )