Libnet.ro
UNICEF

13:00

Zelenski: Oferta lui Putin de incetare a focului este un ultimatum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zelenski: Oferta lui Putin de incetare a focului este un ultimatum

Oferta de incetare a focului formulata vineri mai devreme de presedintele rus Vladimir Putin este un ultimatum, a reactionat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, dupa ce liderul de la Kremlin a cerut retragerea trupelor Kievului din cele patru provincii ucrainene revendicate de Rusia si renuntarea de catre Ucraina la aspiratia de aderare la NATO, drept conditii pentru o incetare a focului si o pace negociata. continuă pe Ziarul Bursa

Oferta lui Putin de incetare a focului este un ultimatum, reactioneaza Zelenski

Oferta de incetare a focului formulata vineri mai devreme de presedintele rus Vladimir Putin este un ultimatum, a reactionat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, dupa ce liderul de la Kremlin a cerut retragerea trupelor Kievului din cele patru provincii ucrainene revendicate de Rusia si renuntarea de catre Ucraina la aspiratia de aderare la NATO, drept conditii pentru o incetare a focului si o pace negociata.

Zelenski: Oferta lui Putin de incetare a focului este un ultimatum

Oferta de incetare a focului propusa vineri de presedintele rus Vladimir Putin este un ultimatum, a reactionat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Liderul de la Kremlin a cerut, printre altele, retragerea trupelor Kievului din cele patru provincii ucrainene revendicate de Rusia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )