Libnet.ro
UNICEF

01:05

1 Decembrie cu tabere politice si huiduieli timide. La Ziua Nationala, PSD si PNL au pastrat distanta

România Liberă România Liberă,
1 Decembrie cu tabere politice si huiduieli timide. La Ziua Nationala, PSD si PNL au pastrat distanta

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au fost fluierati la sosirea la defilarea de sub Arcul de Triumf de catre persoane aflate in apropierea liderilor PSD si ALDE. continuă pe România Liberă

Ce restrictii de circulatie vor fi in Bucuresti, pe 1 decembrie, cu prilejul paradei de Ziua Nationala

Pentru a permite derularea paradei militare consacrate Zilei Nationale a Romaniei, circulatia rutiera va fi inchisa joi, 1 decembrie, pe cateva artere rutiere din Sectorul 1 al Capitalei.

Dezbinare de Ziua Nationala. 1 Decembrie, etern prilej de huiduieli si mici scandaluri politice

Noul conflict Iohannis--Firea, pornit de la refuzul sefului statului de a-l invita pe primarul general al Capitalei la receptia de la Cotroceni, nu este unul inedit. inca din 1990, Ziua Nationala a fost prilej de conflicte intre diferite tabere politice.

Ziua Nationala, sarbatorita la Orizont. Parada trupelor si a tehnicii militare, cel mai asteptat moment de 1 Decembrie

Calarasenii sarbatoresc pe 1 Decembrie Ziua Nationala a Romaniei, iar parada trupelor si a tehnicii militare va avea loc la Orizont, ca in fiecare an, fiind cele mai asteptat moment al zilei.

Ziua Nationala a Romaniei. Cum se sarbatoreste la Alba Iulia Marea Unire de la 1 Decembrie 1918

De Ziua Nationala a Romaniei, autoritatile locale si judetene au pregatit un program de suflet romanesc, pentru toate varstele. Cel putin 30. 000 de oaspeti sunt asteptati sa participe la sarbatoarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

Ziua Nationala a Romania. Cele mai spectaculoase imagini de la parade de 1 Decembrie FOTO

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu mare fast la Craiova, iar mii de oameni au fost prezenti la eveniment.

Liderii internationali felicita romanii de Ziua Nationala. Kerry: Astept cu nerabdare un proces electoral liber si corect, pe 11 decembrie

Sefi de stat si de guvern felicita romanii de Ziua Nationala. Secretarul de stat american, John Kerry spera ca alegerile din 11 septembrie vor fi libere si corecte, iar presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti autoritatilor de la Bucuresti pentru sustinerea agendei de reforme si modernizarea institutiilor publice din Republica Moldova.

Focus pe Romania de Ziua Nationala: Ce programe pregateste PrimaTV de 1 decembrie

Prima TV sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu filme romanesti, o editie speciala Focus pe Romania si o editie de sarbatoare a emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine.

Ziua Nationala, sarbatorita de Google printr-un Doodle Special

Ziua Nationala este subiectul celui mai nou Doodle de la Google. De Ziua Nationala a Romaniei, Google si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina, pentru a le face o mica bucurie tuturor romanilor. Ziua Nationala a Romaniei nu a fost mereu sarbatorita pe data de 1 decembrie. intre anii 1866 si 1947, se sarbatorea pe [].

Dragnea: Am primit informatii ca provocatori profesionisti se vor infiltra pentru a atribui PSD altercatii de Ziua Nationala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice, scrie News. ro.

Dragnea: Am primit informatii ca provocatori profesionisti se vor infiltra pentru a atribui PSD altercatii de Ziua Nationala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )