Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 ani de Folk You! Florian Pitis. Festivalul din Vama i-a adunat pe cei mai indragiti artisti din Romania

Antena3 Antena3,
10 ani de Folk You! Florian Pitis. Festivalul din Vama i-a adunat pe cei mai indragiti artisti din Romania

Festivalul Folk You Florian Pitis i-a strans pe scena din Vama pe cei mai indragiti artisti de folk din Romania, care au cantat toate piesele atat de cunosute si iubite de public. Festivalul se incheie in. continuă pe Antena3

Vama si-a anulat participarea la Festivalul Folk You Vama Veche. Tudor Chirila are probleme cu vocea

Trupa Vama, care trebuia sa cante, sambata, pe scena Festivalului Folk You! Florian Pittis de la Vama Veche, nu va mai putea participa la eveniment din cauza problemelor cu vocea cu care se confrunta solistul Tudor Chirila.

Vama nu mai canta azi la Festivalul Folk You. Tudor Chirila are probleme cu vocea

Trupa Vama, care trebuia sa cante, sambata, pe scena Festivalului Folk You! Florian Pittis de la Vama Veche, nu va mai participa la eveniment din cauza problemelor cu vocea pe care le are solistul Tudor Chirila.

Vama Veche canta folk timp de trei zile. incepe festivalul Folk You! Florin Pittis 2014

In perioada 31 iulie 2 august, are loc unul din cele mei asteptate evenimente ale verii -Folk You! Florin Pittis 2014 - pe plaja de langa cherhanaua din Vama Veche. Pe scena vor urca nume grele ale folk-ului.

A fost ucis Marco Pantani? De ce a redeschis justitia italiana ancheta, la 10 ani de la sinuciderea celebrului ciclist

Pe 27 iulie 2014, Vincenzo Nibali devenea primul rutier italian care castiga Turul Frantei dupa 16 ani de la performanta legendarului, dar controversatului Marco Pantani, cel care era descoperit mort in 2004, intr-o camera de hotel, in urma unei supradoze cu cocaina.

Radu Tudor: Cine a vazut ce s-a intamplat in ultimii 10 ani nu poate spune altceva decat ca procesul lui Voiculescu este o comanda a lui Basescu

Ceea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani dovedeste ca dosarul privatizarii ICA nu reprezinta altceva decat o comanda a lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor. Dosarul asta a fost redeschis.

Cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani

Luna in care ne aflam a fost cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani, arata meteorologii. Daca media normala de precipitatii este de 78 de litri/mp, precipitatiile medii ale lunii iulie 2014 au fost de aproape.

Nigeria: O fetita de 10 ani care purta o centura de explozibili a fost arestata

Autoritatile nigeriene din orasuol Katsina au anuntat arestarea unei fetite de 10 ani care purta o centura de explozibili, scrie AFP. Anuntul vine dupa ce in orasul Kano au avut loc in decurs de o.

Ilfov: Un copil de 12 ani a fost taiat pe fata cu sabia de catre un copil de 10 ani

Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov a deschis un dosar penal dupa ce un copil de 10 ani din comuna ilfoveana Mogosoaia a ranit cu sabia un alt copil, in varsta de 12 ani, scrie Mediafax. Copilul de 10 ani,.

Napoleon de Iasi, condamnat la 10 ani de inchisoare in Salaj, dupa ce a incercat sa cumpere un bebelus de 10 luni

Nicusor Stanescu, zis Napoleon, un cunoscut al organelor de cercetari penale din Iasi, judetul sau de origine, a fost condamnat la inchisoare tocmai in Salaj. Daca in Moldova Napoleon avea mai multe dosare si chiar o condamnare pentru evaziune fiscala si spalare de bani, condamnarea din Salaj are la baza o intamplare petrecuta in octombrie anul trecut, cand ieseanul aproape ca a reusit sa cumpere un bebelus in varsta atunci de 10 luni.

Un copil de 12 ani din Mogosoaia a fost taiat cu sabia de un alt copil de 10 ani

Un copil de 12 ani din comuna ilfoveana Mogosoaia a fost taiat cu o sabie in zona fetei, miercuri dupa-amiaza, de un alt copil, in varsta de 10 ani. in acest caz, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )