Libnet.ro
UNICEF

18:31

Cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani

Antena3 Antena3,
Cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani

Luna in care ne aflam a fost cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani, arata meteorologii. Daca media normala de precipitatii este de 78 de litri/mp, precipitatiile medii ale lunii iulie 2014 au fost de aproape. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Cine a vazut ce s-a intamplat in ultimii 10 ani nu poate spune altceva decat ca procesul lui Voiculescu este o comanda a lui Basescu

Ceea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani dovedeste ca dosarul privatizarii ICA nu reprezinta altceva decat o comanda a lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor. Dosarul asta a fost redeschis.

Orasele muribunde ale Romaniei. Oglinda oglinjoara, care e cel mai imbatranit oras din tara?

Eram curios de harta oraselor imbatranite ale Romaniei. Pentru ca acolo e clar ca bancile nu mai au cui da credite de regula, imprumuturile la banci sunt facute in cea mai mare parte de populatia activa, mai putin de catre pensionari), despre crearea de noi locuri de munca nu vorbeste aproape nimeni pentru ca tinerii pleaca spre zone in care piata muncii e mai prietenoasa iar batranilor nu le mai trebuie joburi. Discutam de localitatile in care ne-avand industrie sau mediu de business care sa produca si sa vireze bani bugetului local, au si taxe mari, pentru ca baza de impozitare e redusa, iar aparatul trebuie intretinut. Mai intai, topul localitatilor in care ponderea persoanelor de peste 65 de ani depaseste 40%. Cel mai rau sta localitatea Pardosi Buzau), unde unul din doi locuitori are peste 65 de ani, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Click pe imagini pentru a le mari.

Mexicanii au facut cel mai lung sandvici din America Latina

Mexicanii au spulberat recordul celui mai lung sandvici preparat in America Latina, pe care-l detineau tot ei de mai bine de un deceniu. Zeci de bucatari amatori sau profesionisti au colaborat la prepararea.

Cel mai frumos loc din Romania, pe cale de DISPARITIE. Strainii, ingrijorati de strivirea valorilor

Traim intr-o tara cu adevarat frumoasa. Cu locuri desprinse parca din basme, cu traditii magice si obiceiuri care ne ridica pe piedestalul unicitatii. insa era termopanului, a tiglei de tabla, a caselor.

VIDEO Sabine Lisicki a reusit cel mai rapid serviciu din istoria tenisului feminin - 210 km/h

A parasit turneul WTA de la Stanford prematur, in turul intai, insa a reusit sa doboare un record. Sabine Lisicki a fost invinsa de Ana Ivanovic, dar a intrat in istoria tenisului feminin: a servit cu 210 km/h un adevarat record.

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru.

Manchester United, cel mai valoros club din lume, cotat la 2,65 miliarde euro

Manchester United scrie din istorie, dupa un sezon catastrofal, in care a incheiat doar pe locul 7 in Premier League. Legendarul club britanic a crescut in ultimul timp la bursa din New York, acolo unde este listat, astfel ca in prezent valoreaza nu mai putin de 2,65 miliarde euro.

Sabine Lisicki a reusit cel mai rapid serviciu din istoria tenisului feminin, de 210 km/h (VIDEO)

Jucatoarea germana de tenis Sabile Lisicki, locul 29 WTA, a stabilit un recor de viteza la serviciu in circuitul feminin, de 211 kilometri pe ora, in meciul pierdut, marti, in sarbei Ana Ivanovici, scor 6-7.

Piata de fuziuni si achizitii ajunge la cel mai inalt nivel de la inceputul crizei

Valoarea fuziunilor si achizitiilor derulate in prima jumatate a lui 2014 a atins 1,7 trilioane dolari, marcand cel mai inalt nivel dupa boom-ul de dinainte de criza financiara globala. Prin contrast, nivelul de activitate ramane scazut, iar volumele.

Gionee GN9005 cel mai subtire smartphone a devenit si mai subtire

Desi nu a ajuns inca pe piata, Gionee GN9005 se anunta a fi cel mai subtire smartphone din lume, de doar cinci milimetri grosime. Giganti precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony sunt intr-o permanenta competitie pentru a crea cel mai performant smartphone, cu cea mai buna camera si cel mai atragator design. Nu aceleasi companii intra insa in cursa pentru cel mai subtire telefon inteligent. De cateva luni bune, detinatorul acestui superlativ absolut in specificatii este Gionee Elife S5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )