Libnet.ro
UNICEF

10:30

10 ani de la moartea lui Alexander McQueen. Traumele care l-au impins spre sinucidere pe genialul designer

Adevărul Adevărul,
10 ani de la moartea lui Alexander McQueen. Traumele care l-au impins spre sinucidere pe genialul designer

11 februarie 2010 a fost ziua in care designerul britanic si-a luat singur viata. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit de menajera in apartamentul lui din Londra. McQueen s-a spanzurat dupa ce a luat un cocktail de cocaina, somnifere si tranchilizante si a esuat sa se sinucida taindu-si venele de la maini. De ce asemenea sfarsit tragic si violent?. continuă pe Adevărul

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

SENAT Managerii culturali pot conduce aceeasi institutie publica cel mult 10 ani

O persoana nu poate detine functia de management al aceleiasi institutii publice de cultura pentru o perioada mai lunga de 10 ani, prevede o propunere legislativa a senatorilor Vlad Alexandrescu USR) si Lucian Romascanu PSD), depusa la Senat.

GATA! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! DECIZIA i-a lasat MASCA pe TOTI

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman,si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, si au impreuna un baietel.

Accident bizar in Medias. O fetita de opt ani, ranita dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat

Accident bizar la Medias, unde o fetita de opt ani si o femeie de 51 de ani s-au rasturnat cu masina in care se aflau pe o strada din oras.

INTERVIU Cum a ajuns Romania sa declare epidemie de gripa in anul in care s-au vaccinat cei mai multi romani din ultimii 10 ani

Numarul romanilor care s-au vaccinat anul acesta impotriva gripei este cel mai mare din ultimii 10 ani dupa pandemia din 2009). Cu toate acestea, abia s-a apropiat de jumatate din numarul celor care ar trebui sa se vaccineze anual, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, medic de familie si coordonatorul Grupului National de Vaccinologie. Este unul dintre factorii care au dus la declansarea epidemiei, dar nu singurul, spune Gindrovel Dumitra. El subliniaza ca nu putem spune ca s-au facut neaparat greseli care au dus la declararea epidemiei, mai ales ca virusul gripal este unul capricios - poate suferi modificari importante de la an la an.

Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Care e starea micutului

Copilul care a paralizat dupa ce i s-au administrat mai multe injectii cu anastezie la o clinica dentara din Pitesti a fost transferat de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )