Libnet.ro
UNICEF

20:30

10 dintre cele mai bune hosteluri din Europa, pentru tineri

România Liberă România Liberă,
10 dintre cele mai bune hosteluri din Europa, pentru tineri

Tuturor ne place sa calatorim si sa vizitam locuri frumoase, insa nu de fiecare data dispunem de sumele de bani necesare pentru o cazare de lux si pana la urma, daca stai sa te gandesti, atata timp cat dispui de conditiile normale de confort, ce mai conteaza daca e lux sau nu. Calatoriile le facem pentru a vizita si a explora locuri noi, frumoase si interesante. continuă pe România Liberă

Cele mai vizibile branduri din turism in publicitate: Christian Tour, lider la reclame

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea turismului in publicitate din punct de vedere al numarului de reclame difuzate de media, in primele cinci luni ale anului 2014.

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si.

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si usoare, ba chiar ieftine, de a crea o masca cosmetica eficienta.

Cele mai rapide goluri din istoria Cupei Mondiale. Un roman se afla in Top 10

In meciul dintre Statele Unite si Ghana, castigat de americani cu scorul de 2-1, Clint Dempsey a marcat cel mai rapid gol al Cupei Mondiale din Brazilia si al cincilea cel mai rapid din intreaga istorie a.

Cele mai bune 10 destinatii din lume dedicate vegetarienilor

Vegetarienii tin foarte mult la alimentatia lor si stilul de viata pe care il practica este unul foarte sanatos, activ si atent gandit.

Se reabiliteaza una dintre soselele cu cele mai multe gropi din judet

Una dintre soselele cu cele mai multe gropi pe metru patrat din judetul Arad care a beneficiat numai de plombari si mici reparatii va fi reabilitata.

in Germania se va munci pana la 76 de ani? Proiect controversat in cel mai puternic stat din Europa

Guvernul Germaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pana la 76 de ani pentru barbati si femei, temandu-se de o posiba saracire a populatiei, scrie Der Spiegel. Initiativa va fi supusa, incepand cu saptamana.

FOTO 10 din cele mai frumoase orase mai putin cunoscute de turisti din Europa

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, a lansat o noua carte numita Europa secreta care inglobeaza 50 dintre cele mai frumoase experiente pe care oricine le poate avea pe teritoriul Europei.

Au inceput cu 500 de marci, iar astazi fac milioane de euro din vanzarea de calculatoare reconditionate: 'Este un domeniu care nu a cunoscut criza'

CIT Grup este poate unul dintre cele mai bune exemple de a supravietui pe piata PC-urilor, una dintre cele mai afectate in ultimii ani, vanzarile de profil inregistrand anual scaderi pe fondul aparitiei noilor dispozitive inteligente, dar mai ales a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )