Libnet.ro
UNICEF

11:00

10 lei pe ora pentru studentii care vor sa faca practica in edituri

Adevărul Adevărul,
10 lei pe ora pentru studentii care vor sa faca practica in edituri

Studentii si masteranzii interesati de o cariera in domeniul editorial se pot inscrie, incepand cu 1 septembrie, in proiectul cu fonduri europene DIGIPUB, urmand ca in lunile octombrie-noiembrie sa poata desfasura practica platita in cele mai importante edituri din Romania. continuă pe Adevărul

Studentii care vin in Bucuresti mai pot profita doar o luna de preturi mai scazute ale chiriilor. Din octombrie preturile pot creste si cu 15%

Studentii care se intorc in Capitala pot profita acum de preturile reduse lansate de proprietarii care isi inchiriaza locuintele, informeaza B1 TV. in aceasta perioada chiriile sunt mai mici cu 10, 15%,.

Discutii esuate la Ministerul Sanatatii: Protest al medicilor anuntat marti, 1 septembrie, la care vor participa circa 1.500 de persoane (VIDEO)

Discutiile de luni dintre Ministerul Sanatatii si sindicalistii din sistemul medical au esuat, asa ca marti, 1 septembrie, va avea loc un protest in fata Guvernului, la care vor participa in jur de 1. 500 de.

Neagu Djuvara, despre criza imigrantilor: Un procent e asimilabil, dar 10 inseamna enorm pentru orice cultura, iar Europa nu este pregatita sa faca fata unei asemenea invazii

Istoricul Neagu Djuvara a sustinut intr-un interviu pentru Digi24 ca Europa poate asimila un procent din numarul de imigranti, dar zece procente inseamna enorm pentru orice cultura, iar continentul nu are cum.

Seceta aduce probleme mari in zootehnie: Fermierii se vad nevoiti sa vanda animalele pentru ca nu vor ca acestea sa moara de foame

Seceta a transformat anul agricol intr-unul dezastruos care se vede si in zootehnie. Fermierii se vad nevoiti sa vanda animalele pentru ca nu vor ca acestea sa moara de foame. Romanii care se ocupa de.

Seceta aduce probleme mari in zootehnie: Fermierii se vad nevoiti sa vanda animalele pentru ca nu vor ca acestea sa moara de foame (VIDEO)

Seceta a transformat anul agricol intr-unul dezastruos care se vede si in zootehnie. Fermierii se vad nevoiti sa vanda animalele pentru ca nu vor ca acestea sa moara de foame. Romanii care se ocupa de.

Elena Udrea: Nu exista o criza a imigrantilor economici, ci o criza a refugiatilor. Presa face jocul celor care vor sa limiteze dreptul la libera circulatie in interiorul UE

Elena Udrea critica presa din Romania pentru modul in care prezinta cel mai fierbinte subiect al saptamanii: criza imigrantilor. Fostul ministru este de parere ca trebuie facuta o distinctie precisa intre .

SUA si Ucraina lanseaza exercitii navale comune in Marea Neagra la care vor participa 2.500 de militari

Statele Unite si Ucraina vor efectua manevre navale comune pana pe 12 septembrie in Marea Neagra, in zona oraselor Odesa si Nikolaiev. La exercitiile denumite Sea Breeze vor participa 2. 500 de militari,.

Marea Britanie: Ministrul de interne sustine limitarea liberei circulatii in UE doar pentru cei care au un loc de munca

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, cere ca libera circulatie a personaleor in cadrul UE sa fie limitata la cei care au loc de munca. May este de parere ca legile europene sunt permisive, drept urmare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )