Libnet.ro
UNICEF

14:01

Marea Britanie: Ministrul de interne sustine limitarea liberei circulatii in UE doar pentru cei care au un loc de munca

B1 B1,
Marea Britanie: Ministrul de interne sustine limitarea liberei circulatii in UE doar pentru cei care au un loc de munca

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, cere ca libera circulatie a personaleor in cadrul UE sa fie limitata la cei care au loc de munca. May este de parere ca legile europene sunt permisive, drept urmare. continuă pe B1

O familie de romani a fost atacata de imigranti in momentul in care incerca sa treaca din Franta in Marea Britanie

O familie de romani stabiliti in Marea Britanie a fost atacata langa Calais, in momentul in care se intorceau dintr-o vacanta din Franta, de catre mai multi imigranti furiosi ca nu pot tranzita tunelul.

Marea Britanie: Numarul romanilor care muncesc in tara s-a triplat anul trecut, fata de 2013

Numarul romanilor care muncesc in Marea Britanie a atins o cifra record. Potrivit unor documente oficiale, anul trecut au sosit la munca 824. 000 de oameni, dintre care 152. 000 sunt romani. Astfel, anul trecut,.

Marea Britanie: O eleva a pledat vinovat la acuzatiile de terorism care i s-au adus dupa ce in telefonul sau au fost gasite instructiuni pentru producerea unei bombe

O eleva din Marea Britanie a pledat vinovat la acuzatiile de terorism care i s-au adus dupa ce in telefonul sau au fost descoperite instructiuni pentru producerea unei bombe. Fata a fost retinuta in luna aprilie.

Marea Britanie ataca sistemul de imigratie incalcat al UE si cere inasprirea normelor

Sistemul de imigratie al Europei este incalcat, a scris duminica, in The Sunday Times, ministrul de interne britanic Theresa May, acuzand faptul ca sistemul fara frontiere a exacerbat criza imigratiei si cerand norme mai dure in cadrul Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )