Libnet.ro
UNICEF

09:00

10 sfaturi care iti vor face viata mai frumoasa, de la Robin Sharma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 sfaturi care iti vor face viata mai frumoasa, de la Robin Sharma

Unul dintre cei mai importanti speakeri din lume, in domeniul leadershipului, dezvoltarii personale si managementului, Robin Sharma, explica in 10 pasi cum putem avea o viata mai frumoasa. continuă pe Wall-Street Ro

Fujitsu Arrows NX F-04G, primul telefon care iti scaneaza irisul

Nu neaparat pentru ca ai nevoie, dar Fujitsu tocmai a lansat in Japonia, prin cel mai mare operator, primul telefon din lume care iti scaneaza irisul. Asa cum Motorola a implementat scanarea amprentei pe un telefon, japonezii se vor primii in acest nou domeniu al securizarii dispozitivului. Scanarea amprentei pare atat de invechita acum ca [] Fujitsu Arrows NX F-04G, primul telefon care iti scaneaza irisul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tehnologia Microsoft care iti arata de ce a dat doua miliarde de dolari pe Minecraft

In cadrul E3, cei de la Microsoft au testat o noua versiune de Minecraft creata special pentru ochelarii de realitate virtuala HoloLens. La inceputul acestui an, Microsoft ne-a impresionat pe toti cu lansarea HoloLens. Ochelarii de realitate virtuala auun display HD transparent prin care utilizatorii pot vedea atat lumea reala cat si proiectiile virtuale si [] Tehnologia Microsoft care iti arata de ce a dat doua miliarde de dolari pe Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook si-a facut un obicei din intimidarea brandurilor care folosesc termenii face sau book

Facebook duce o politica de intimidare la adresa antreprenorilor care isi construiesc branduri ce au in componenta cuvintele book sau face. Avocatii gigantului tehnologic vor sa transmita in piata un mesaj clar: Atentie, FB se.

10 inventii celebre ai caror creatori sunt mai putin cunoscuti

In ciuda popularitatii unora dintre personajele de mai jos, putini stiu ca acestea sunt responsabile pentru unele dintre cele mai importante siinteresanteinventii. Realizarile unora dintre cele mai importante personalitati le-au adus acestora faima de care se bucura in prezent, dar, in acelasi timp, au atras atentia de la unele la felde importante. Dupa cum scriu [] 10 inventii celebre ai caror creatori sunt mai putin cunoscuti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )