Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 vulnerabilitati ale firmelor din Romania care ar trebui sa-i faca mai atenta pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astep

Hotnews Hotnews,
 10 vulnerabilitati ale firmelor din Romania care ar trebui sa-i faca mai atenta pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astep

Ce facem? Uitam cat de vulnerabili suntem? Schimbam 4 ministri la Economie in 8 luni? Aducem 6 revolutii fiscale, anuntate pe holurile ministerelor- fara vreun studiu de impact- iar apoi renuntam la ele tot pe holurile ministerelor? Pai stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte decat sa investeasca intr-un mediu incert. Cum sa vii sa anunti o revolutie fiscala, s-o si propui si apoi s-o anulezi, fara un minim studiu de impact? Cum sa anunti ca in 6 luni vei aplica in 6 luni tuturor firmelor un impozit pe venit de 1%, 2% sau de 3%. Nu stii in functie de ce, nu stii impactul sau nu vrei sa-l spui. Dupa care spui simplu Am renuntat!, intr-un interviu dat tot pe un hol, a spus marti Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care coordoneaza si activitatea companiei Coface. continuă pe Hotnews

10 vulnerabilitati ale firmelor care ar trebui sa-i faca mai atenti pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte!

Ce facem? Uitam cat de vulnerabili suntem? Schimbam 4 ministri la Economie in 8 luni? Aducem 6 revolutii fiscale, anuntate pe holurile ministerelor- fara vreun studiu de impact- iar apoi renuntam la ele tot pe holurile ministerelor? Pai stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte decat sa investeasca intr-un mediu incert. Cum sa vii sa anunti o revolutie fiscala, s-o si propui si apoi s-o anulezi, fara un minim studiu de impact? Cum sa anunti ca in 6 luni vei aplica in 6 luni tuturor firmelor un impozit pe venit de 1%, 2% sau de 3%. Nu stii in functie de ce, nu stii impactul sau nu vrei sa-l spui. Dupa care spui simplu Am renuntat!, intr-un interviu dat tot pe un hol, a spus marti Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care coordoneaza si activitatea companiei Coface.

Zona din Romania care ocupa locul cinci in topul celor mai performante regiuni din Europa

Regiunea de Nord-Vest a Romaniei ocupa locul cinci in clasamentul celor mai performante regiuni sau orase din Europa, iar Bucuresti detine pozitia 16 din 20 in clasamentul realizat de Milken.

Andre Rieu scapa de o amenda de peste 100.000 de euro, dupa ce copii din Romania au cantat cu el pe o scena din Olanda dupa ora permisa de lege pentru minori

Celebrul violonist Andre Rieu a scapat de amenda impusa de peste 100. 000 de euro impusa de autoritatile olandez dupa ce un grup de copii din Romania a cantat alaturi de el pe scena dupa ora 23,00, limita legala stabilita in astfel de cazuri, potrivit deciziei unui tribunal din Olanda, scrie AFP.

Primul oras din Romania in care biletul pentru transportul in comun se va plati doar cu telefonul si cu cardul

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat, marti, ca vor disparea chioscurile de unde se cumpara bilete pentru transportul in comun, din anul 2018, astfel ca plata unei calatorii se va realiza doar cu.

Mostenitorii lui Valeriu Lazarov in media din Romania

Valeriu Lazarov a format cei mai buni specialisti in industria de televiziune din Romania. Iata-i intr-o fotografie de arhiva, pe cand erau la inceputurile carierei lor in media.

Comisia Europeana - pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania

O piata lichida si competitiva a gazelor naturale din Romania ar fi benefica pentru noi si pentru toti consumatorii de gaze din regiunea Europei Centrale si de Est, ne-a transmis Roland Wolk, seful diviziei de marketing si vanzari a Central European Gas Hub CEGH) din Austria, adaugand ca oficialii Comisiei Europene urmaresc foarte atent evolutia discutiilor privind OUG 64/2016 si au luat o pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania.

Artistele anilor 80, la moda acum in cluburile din Romania

Muzica usoara romaneasca a anilor 80 a devenit din nou cool, iar artistele acelei generatii sunt invitate sa cante in cluburile din Romania, avand un impact surprinzator asupra publicului tanar.

Simona Halep, desemnata cea mai de succes femeie din Romania

Simona Halepse afla pe primul loc si in topul celor mai de succes femei din Romania. Halep a urcat pe locul 1 in ierarhia Asociatiei Tenisului Feminin WTA), dar constanteanca a.

Mihail Saakashvili, ex-presedintele georgian, ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev. Care este motivul protestului (VIDEO)

Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev, dupa cepolitia ucraineana i-a perchezitionat apartamentul. Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev,.

Companiile din Romania au apelat intr-o masura redusa la creditarea de la institutiile autohtone

Companiile din tara noastra au apelat in prezent, intr-o masura redusa la creditarea de la institutiile financiare autohtone, indiferent de situatia profitabilitatii, in principal din cauza situatiei nebancabile a firmelor, caracterizate printr-un grad inalt de indatorare, a precizat astazi prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Florin Georgescu, in cadrul Forumului de Fiscalitate pentru Industria Serviciilor Financiare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )