Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana - pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana - pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania

O piata lichida si competitiva a gazelor naturale din Romania ar fi benefica pentru noi si pentru toti consumatorii de gaze din regiunea Europei Centrale si de Est, ne-a transmis Roland Wolk, seful diviziei de marketing si vanzari a Central European Gas Hub CEGH) din Austria, adaugand ca oficialii Comisiei Europene urmaresc foarte atent evolutia discutiilor privind OUG 64/2016 si au luat o pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana propune noi instrumente pentru combaterea fraudei in domeniul TVA

Comisia Europeana a prezentat joi noi instrumente pentru a face mai putin vulnerabil la fraude sistemul privind taxa pe valoarea adaugata TVA) al Uniunii Europene UE) si pentru a elimina lacunele care pot conduce la frauda pe scara larga in domeniul TVA, se arata intr-un comunicat al forului comunitar.

Ministrul Liviu Pop isi doreste ca la viitoarele evaluari din Monitorul educatiei, realizat de Comisia Europeana, Romania sa urce in prima treime

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a exprimat dorinta ca Romania sa urce in prima treime la urmatoarele evaluari din Monitorul educatiei si formarii elaborat de Comisia Europeana, scrie Agerpres.

Comisia Europeana aproba achizitionarea Smatrics de catre OMV

Comisia Europeana a aprobat, ieri, achizitionarea Smatrics GmbH and Co KG si a partenerului sau E-Mobility Provider Austria GmbH, de catre OMV si Verbund AG, toate companiile fiind din Austria, se arata intr-un comunicat al forului comunitar.

Victorie clara pentru echipa feminina de handbal a Romaniei in debutul la Campionatul Mondial

Inceput perfect pentru nationala feminina de handbal la Campionatul Mondial din Germania! Fetele antrenante de Ambros Martin s-au impus in meciul de debut, disputat impotriva reprezentativei din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )