Libnet.ro
UNICEF

16:30

CE ne da 100 mil.euro pentru a scoate tinerii din somaj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE ne da 100 mil.euro pentru a scoate tinerii din somaj

Comisia Europeana a alocat Romaniei aproximativ 100 de milioane de euro in cadrul Youth Employment Initiative in vederea combaterii somajului in randul tinerilor, potrivit unui comunicat al CE, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Rudel Obreja, retinut de DNA. Ar fi cerut un 1 mil. euro pentru a interveni la judecatori

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, a fost retinut, marti, de DNA, pentru trafic de influenta,. dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in favoarea acesteia.

Cinci companii care operau pe piata tehnicii dentare, amendate cu peste 100.000 de euro pentru intelegeri anticoncurentiale

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 456. 237 lei 102. 613 euro), cinci companii pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale de stabilire a preturilor de vanzare a unor produse de tehnica dentara, au transmis miercuri oficilii institutiei. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansata in aprilie 2011, pe piata produselor de tehnica dentara si pe piata aparatelor pentru procesarea produselor pentru tehnica dentara din Romania.

Comisia Europeana a alocat 100 milioane euro Romaniei pentru a combate somajul in randul tinerilor

Comisia Europeana a alocat Romaniei circa 100 milioane euro in cadrul Youth Employment Initiative pentru a combate somajul in randul tinerilor, se arata intr-un comunicat al CE. Youth Employment Initiative este.

Eric Schmidt, presedintele Google, a primit un bonus de peste 100 mil. dolari anul trecut

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care 6 milioane de dolari cash si actiuni de 100 milioane de dolari.

Siveco va actualiza sistemul IT al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala pentru 5 mil. euro

Siveco Romania va actualiza sistemul informatic al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit pentru gestionarea unor masuri cuprinse in Planul National de Dezvoltare Regionala, valoarea contractului fiind de 22,3 milioane lei, TVA inclusa.

Totalsoft vrea sa isi majoreze afacerile cu 15% in 2014 si mizeaza pe un EBITDA de 6 mil. euro

Totalsoft, unul dintre cei mai mari producatori de software de business de pe piata locala, vrea ca in 2014 sa creasca cu circa 15% fata de cifra de afaceri de circa 27 de milioane de euro de anul trecut, a declarat Liviu Dan Dragan, directorul general.

Afacerile TotalSoft au depasit 27 mil. euro in 2013

TotalSoft, unul dintre cei mai importati dezvoltatori de solutii ERP din Romania, a incheiat anul fiscal 2013 cu o cifra de afaceri consolidata de 27,07 milioane euro si un EBITDA de 4,9 mililoane euro. Veniturile inregistrate de companie in Romania au.

Air France investeste 200 mil. euro in cabine Business

Air France va moderniza 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a peste 2. 000 de cabine Business, o investitie de 200 de milioane euro.

Slovacii de la Koliba vor afaceri de 5,5 mil. euro din produse lactate in Romania

Producatorul slovac de cascaval si unt Koliba se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 5,5 milioane euro pe piata romaneasca, cu 57% mai mare comparativ cu rezultatul din 2013, de 3,5 milioane euro, scrie Mediafax .

Bulgarii de la fondul Eleven cauta activ start-up-uri regionale pentru investitii de cate 100.000 euro

Un fond de investitii bulgar, Eleven, cauta proiecte-uri la inceput de drum sau mediu dezvoltate pentru a investi sume cuprinse intre 50. 000 si 100. 000 de euro. Pagina unde pot aplica si proiecte romanesti este aici.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )