Libnet.ro
UNICEF

15:45

10.000 de euro pentru startup-uri: Changeneers ofera antreprenorilor mediul perfect pentru testarea ideilor care vor sa schimbe lumea - webPR

Hotnews Hotnews,
 10.000 de euro pentru startup-uri: Changeneers ofera antreprenorilor mediul perfect pentru testarea ideilor care vor sa schimbe lumea - webPR

Pana pe data de 8 martie, dezvoltatorii de solutii tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sanatatii pot aplica la competitia Changeneers, organizata de Impact Hub Bucharest si Samsung Romania, unde au sansa de a castiga premiul de 10. 000 de euro. Changeneers isi propune sa fie mai mult decat un concurs si sa ofere antreprenorilor un loc in care se pot intalni, schimba idei si testa solutii, totul pentru crearea unei lumi mai bune prin tehnologii mobile. continuă pe Hotnews

Polonia va aloca 44 de miliarde de euro pentru modernizarea armatei, pna n 2026

Polonia va aloca 185 de miliarde de zloti 44 de miliarde euro) pentru modernizarea armatei pana in anul 2026, in principal pentru modernizarea avioanelor si elicopterelor militare, precum si a submarinelor, anunta ministrul Justitiei, Mariusz Blaszczak.

Se fac nscrieri online: Cte 50.000 Euro pentru idei inovatoare n reciclare

Firmele, studentii, designerii si alti inovatori din Romania pot castiga unul dintre cele 3 premii de cate 50. 000 de euro puse in joc la un concurs de idei si proiecte care reduc deseurile de plastic, organizat de Comisia Europeana.

IN TARA NOASTRA, IN 2018 BEI a acordat 1,3 miliarde de euro pentru proiecte de investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat tarii noastre finantari in valoare totala de 1,311 miliarde de euro, in 2018, sub forma de imprumuturi, garantii, capitaluri proprii si operatiuni de micro-finantare, potrivit vice-presedintelui BEI, Andrew McDowell, care a prezentat activitatea institutiei in tara noastra in anul tocmai incheiat.

CATALIN MAHU, LA MAMA: Estimez o cifra de afaceri de 5 milioane euro, pentru 2019

Lantul de restaurante autohton, La Mama, prezent pe piata de 20 de ani, a inregistrat o cifra de afaceri de 4,4 milioane de euro, in 2018, in crestere fata de anul trecut, potrivit domnului Catalin Mahu, proprietarul afacerii.

CEDO condamna statul roman trebuie sa plateasca aproape 3 MILIOANE DE EURO pentru nerespectarea dreptului de proprietate

Romania pierde noi procese la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, statul roman trebuie sa plateasca 2. 632 euro in cazul unor dosare din perioada 2003-2008, ce vizeaza dreptul de proprieta.

53,4 milioane euro pentru investitii in fermele mici si de familie

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a selectat, in vederea finantarii din fonduri europene, 110 proiecte intocmite pe submasura 4. 1 Investitii in exploatatii agricole, componenta ferma de familie si ferma mica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )