Libnet.ro
UNICEF

08:00

100.000 de brosuri electorale, tiparite de PRO Romania la Vaslui, interzise in spatiul public. Motivul: defaimare

Adevărul Adevărul,
100.000 de brosuri electorale, tiparite de PRO Romania la Vaslui, interzise in spatiul public. Motivul: defaimare

Brosura electorala Facem echipa pentru judetul Vaslui PRO RomaniaMisiunea iesirii din criza- Romania tiparita la comanda PRO Romania Vaslui a fost interzisa in spatiul public, Biroul Electoral Judetean solicitand formatiunii politice sa elimine pagina in care ministrul Sanatatii era defaimat. continuă pe Adevărul

Un senator PSD si-a dat demisia si s-a inscris in Pro Romania

Senatorul PSD de Gorj, Florin Carciumaru, s-a inscris in PRO Romania. Carciumaru. Fostul primar la municipiului Targu Jiu s-a aratat nemultumit de faptul nu a mai fost sustinut de PSD pentru o noua candidatura pentru Parlament, desi i s-a promis pana in ultimul moment ca se va afla pe lista candidatilor.

intreaga organizatie Pro Romania Craiova a trecut la PSD

Organizatia PRO Romania Craiova, in frunte cu presedintele Catalin Resceanu, a trecut la PSD, a anuntat, vineri, presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres.

PRO Romania a divulgat planul lui Iohannis si al Guvernului Orban? Nu poti inchide iar tara

Razboiul declaratiilor dintre opozitie si actuala guvernare liberala se adanceste. Presedintele Klaus Iohannis, la ultima conferinta de presa, a vorbit despre testele rapide, campania de vaccinare silockdown. Daca in privinta ultimului subiect a fost clar, in ceea ce priveste subiectul testelor rapide, a fost evaziv. PRO Romania critica ultimele declaratii ale presedintelui, in termeni duri.

Senatorul Florin Carciumaru, fost lider PSD Gorj, a trecut la Pro Romania

Senatorul PSD Florin Carciumaru a anuntat, vineri, ca a luat decizia sa se inscrie in Pro Romania, declarand ca e mandru sa faca parte dintr-un partid tanar, de centru-stanga.

Toata organizatia Pro Romania Craiova s-a transferat la PSD. 427 de persoane s-au mutat incurtea Olgutei Vasilescu

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, vineri seara, ca organizatia Pro Romania Craiova, in frunte cu presedintele Catalin Resceanu, s-a alaturat PSD. Nu vin pentru functii, vin pentru proiecte, a afirmat Vasilescu.

Raluca Rosca, PRO Romania Diaspora: Am patru obiective pentru noua legislatura. Prioritatea este sa gasim solutii pentru cei 80.000 de copii ramasi in urma parintilor plecati la munca in strainatate

Raluca Rosca ocupa locul doi in lista de candidati PRO Romania Diaspora pentru Camera Deputatilor. Are 31 de ani, este avocat in Madrid si a decis sa intre in politica deoarece considera ca doar asa poate genera cu adevarat schimbarile necesare. Este hotarata sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora pentru ca a trait in comunitatile din strainatate, cunoaste provocarile acestora si stie care sunt solutiile legislative. Pentru mandatul de deputat si-a asumat patru obiective.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )