Libnet.ro
UNICEF

18:15

1.040 de unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea online. Noi date de la Ministerul Educatiei

B1 B1,
1.040 de unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea online. Noi date de la Ministerul Educatiei

In cursul zilei de vineri, 16 octombrie, Ministerul Educatiei si Cercetarii a actualizat datele privind numarul unitatilor de invatamant care isi desfasoara activitatea in scenariul 3, adica online, da. continuă pe B1

inca aproape 140 de scoli din Romania au trecut in scenariul rosu in ultimele 24 de ore

Datele publicate marti de Ministerul Educatiei arata ca 654 de unitati de invatamant din Romania fac cursuri exclusiv online, ceea ce inseamna ca in ultimele 24 de ore au trecut in scenariul rosu inca 137 de unitati, in timp ce 5. 233 sunt in scenariul mixt.

CORONAVIRUS |Doua noi cazuri de infectare in unitati de invatamant din Sectorul 4

Un prescolar de la Gradinita Floare Albastra si un cadru didactic de la Scoala Gimnaziala Nr 96 din Sectorul 4 al Capitalei au fost testati pozitiv cu noul coronavirus in cursul zilei de marti, fiind.

Anisie anunta ca tabletele vor ajunge in toate unitatile de invatamant din Bucuresti in cursul zilei de azi

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca, in cursul zilei de joi, vor ajunge, in toate unitatile de invatamant din toate sectoarele Bucurestiului, tabletele pentru desfasurarea cursurilor online. Ea a precizat ca cele peste 8. 000 de tablete erau in depozitul Inspectoratului Scolar din 26 septembrie, dar reprezentantii institutiei au motivat ca, in aceasta perioada, mai multi inspectori au fost fie bolnavi de COVID-19, fie in carantina sau izolare, conform news. ro.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Judetele din Romania unde masca e obligatorie peste tot. Cu ce o poti inlocui

Romania este martora unei involutii incredibile. Lunile trec, iar situatia in loc se se amelioreze, o ia la goana. inca judet din tara impune purtarea mastii chiar si pe strada. in ce loc protectia a devenit in sfarsit aliatul numarul 1 al cetatenilor? Judetul din Romania unde masca de protectie e obligatorie peste tot Situatia .

CTP, adevarul despre primarii pedofili din Romania. De ce au fost realesi, de fapt: Mi-a dat, mi-a facut

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum au fost realesi primarii cu grave probleme legale si morale. El nu s-a putut abtine si a dat de pamant cu toti. Despre cine vorbeste ziaristul. CTP, adevarul despre primarii din Romania Jurnalistul ataca edilii care au fost realesi la alegerile locale 2020 si se anunta un .

Dezvaluiri socante: cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania. D-aia are avere!

Dan Diaconescu, celebrul patron al OTV, pe langa banii castigati a avut parte si de multe controverse. Una este legata de legaturile directe sau indirecte cufiliera masonica din Romania si reprezentantii acesteia. Cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania De-a lungul anilor, si recent dupa 1989, au fost putine cazurile in .

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )